Τιμήθηκε ο Επαμεινώνδας Τάνταρος για τη συμβολή του στη δημιουργία της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Τον Επαμεινώνδα Τάνταρο για τη συμβολή του στη δημιουργία της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και την πολυετή εθελοντική προσφορά του τίμησε η ΤΔΕ της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

tantaros-3

Τον Επαμεινώνδα Τάνταρο για τη συμβολή του στη δημιουργία της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και την πολυετή εθελοντική προσφορά του τίμησε η ΤΔΕ της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου σε εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν του Προέδρου το βράδυ της Κυριακής (05.06.22) στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση ενώ σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται αναφορά στη δράση και τη στάση ζωής του.

Τι αναφέρει η Χριστίνα Σταρακά:

Μια ξεχωριστή μέρα για την κοινωνία του Αγρινίου, η χθεσινή..
Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου τίμησε τον Νώντα Τάνταρο για τη συμβολή του στη δημιουργία της αλλά και για την πολυετή εθελοντική προσφορά του στην κοινωνία.
Στην πραγματικότητα, ο Νώντας Τάνταρος είναι από εκείνους που έδωσαν αληθινό νόημα στον εθελοντισμό όταν αυτός ήταν ακόμη σε πρώιμο στάδιο, ως κοινωνικό κίνημα.
Ο Νώντας Τάνταρος επί σειρά ετών έχει δώσει έναν απίστευτο αγώνα και έχει προσφέρει χωρίς διακρίσεις, με ανεξάντλητη δύναμη και αφοσίωση, ενδιαφέρον, στοργή και αγάπη. Κυρίως, όμως, έχει σκύψει με σεβασμό στα προβλήματά των παιδιών και έχει δώσει λύσεις για να διασφαλιστεί το μέλλον τους.
Είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε καθοριστικά στην δημιουργία παραρτήματος ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο, μια κοινωνική δομή πρωτοποριακή για την εποχή της, δεν έμεινε όμως σε αυτό. Οραματίστηκε τη δημιουργία ενός κτιρίου ευρωπαϊκών προδιαγραφών για τις ανάγκες των παιδιών με αναπηρία, κάτι που έγινε πράξη.
Το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο είναι ένα κόσμημα για την περιοχή και αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Νώντα Τάνταρο, ο οποίος μετουσίωσε σε πράξη την ανθρωπιά και την κοινωνική αλληλεγγύη.
Με αδιάκοπο αγώνα ώστε να δίνει ελπίδα στο μέλλον, στο μέλλον που είναι τα παιδιά.
Τον ευχαριστεί σύσσωμη η κοινωνία του Αγρινίου.

 

 

Η ανάρτηση του Θάνου Μωραΐτη:

▪︎ Σήμερα τιμήσαμε τον Επαμεινώνδα Τάνταρο για την πολυετή εθελοντική προσφορά του στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, που από το 1999 στηρίζει τα παιδιά με κινητικές και νοητικές δυσκολίες και αυτισμό.
▪︎ Ένα όραμα που υλοποιήθηκε και πήρε σάρκα και οστά, χάρη στον Επαμεινώνδα Τάνταρο, τους άξιους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους της ΕΛΕΠΑΠ.
▪︎ Σε μια εποχή δύσκολη απέδειξε το αποτέλεσμα που φέρνει η συλλογικότητα, ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη.
Αξίες που κρατούν μια κοινωνία όρθια.
Τον ευχαριστούμε!

 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται χαλαζοπτώσεις και καταιγίδες