Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας Μύτικα (εικόνες)

Μια πολύ σημαντική ημέρα, η σημερινή για τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, αφού εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε προς χρήση στο κοινό, μετά από πολλά χρόνια, το νέο κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Κέντρο Υγείας Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας….

Συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο στον Αστακό

Συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο στον Αστακό Ο Χρήστος Θηβαίος μέσα από μοναδικές καλοκαιρινές συναυλίες υπόσχεται να μοιράσει μέσα από τα τραγούδια του και τους ρυθμούς του χαρές και χαμόγελο που όλοι έχουμε ανάγκη. Ο γνωστός καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει παλιά και νεότερα τραγούδια σε διάφορες συναυλίες σε όλη την χώρα που θα βρεθεί φέτος το Καλοκαίρι…

Αστακός Ξηρομέρου: Ακυρώνεται το τουρνουά σκάκι

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους κάτοικους του Δήμου Ξηρόμερου και δη του Τ.Δ  Αστακού, ότι με πολύ μεγάλη λύπη(και είναι ειλικρινή και όχι ουτοπική) αναγκαστήκαμε  να προβούμε σε ακύρωση του τουρνουά Σκάκι που είχαμε  προγραμματίσει να διεξαχθεί στον Αστακό με την συμμετοχή της Ελληνίδας Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας  Σταυρούλας Τσολακίδου ….

“GENESIS”: Σε επιφυλακή και οι Δήμοι Μεσολογγίου και Ξηρομέρου – Οδηγίες για τους δημότες τους

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ξηρομέρου, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας από τους κινδύνους που προέρχονται από την επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Πέμπτη 9-6-2022 έως το απόγευμα της Παρασκευής 10-6-2022 με κυριότερο χαρακτηριστικό τις κατά τόπους ισχυρές βροχές, πιθανές χαλαζοπτώσεις και καταιγίδες, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών που εκδόθηκε….

Δήμος Ξηρομέρου: Συγκέντρωση μη λειτουργικών ηλεκτρικών συσκευών και μπαταριών το 3ημερο 6-8 Ιουνίου στον Αστακό

Ο Δήμος Ξηρομέρου ενημερώνει τους πολίτες ότι  συμμετέχει στην σημαντική δράση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας: ”ΣΑΦΑΡΙ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ”. Έτσι στις 6-7-8 Ιουνίου 2022 από ώρες 09:00 – 21:00, οι πολίτες του Ξηρομέρου μπορούν να φέρνουν τις συσκευές και τις μπαταρίες στην Πράσινη Εστία που θα δημιουργηθεί, στην καινούργια πλατεία της ανάπλασης του Αστακού στην παραλία….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ