Εντυπωσίασαν οι αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου (εικόνες)

Στο πανέμορφο δάσος της Στροφυλιάς (Καλογριά Αχαΐας)  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Στους αγώνες πήραν μέρος  περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες από 40 σωματεία της Δυτικής Ελλάδας….

Μεγάλη επιτυχία και διάκριση για τον αθλητή στίβου της ΓΕΑ Γιώργο Λαμπράκη

Μεγάλη επιτυχία και διάκριση για τον αθλητή στίβου της ΓΕΑ Γιώργο Λαμπράκη, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Κ16 στα 60μ κλειστού στίβου με χρόνο 7.54’’, στην ημερίδα που διοργανώθηκε στην Πάτρα, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του χώρου….

Φώτης Ζησιμόπουλος: Στη Νότια Αφρική για το RMB Ultra-trail Cape Town!

Έτοιμος να κυνηγήσει μία ακόμα διάκριση στο εξωτερικό είναι ο Φώτης Ζησιμόπουλος που θα λάβει μέρος στον δύσκολο αγώνα RMB Ultra-trail Cape Town της Νότιας Αφρικής! Ο Έλληνας αθλητής που φέτος νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Σπάρταθλον, θα αγωνιστεί στην διοργάνωση του Κέιπ Τάουν που θα διεξαχθεί το διάστημα 25-26-27 Νοεμβρίου….

Ο Αγρινιώτης Κώστας Σταμούλης στο βάθρο των νικητών του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου – Τερμάτισε τρίτος (video) 

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ο Κώστας Σταμούλης μπήκε τρίτος στο Καλλιμάρμαρο και αποθεώθηκε από τους θεατές του 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετέχει σε μαραθώνιο και επέλεξε τον πιο δύσκολο, αλλά τα κατάφερε να είναι στο βάθρο των νικητών!…

Σπουδαίες διακρίσεις για τους αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου (εικόνες)

Σε δύο σημαντικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Αγρινίου. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο της Πάτρας , αφιερωμένο στη μνήμη του Φάνη Τσιμιγκάτου, αγωνίστηκαν οι Κώστας και Νίκος Σταμούλης….

Χριστίνα Μαραγιάννη: Δύο ασημένια μετάλλια και ατομικό ρεκόρ στον τελευταίο της αγώνα στην κατηγορία 45-49

Η Αγρινιώτισσα Χριστίνα Μαραγιάννη δεν θα μπορούσε να μην κλείσει τον κύκλο των αγώνων της στην κατηγορία 45-49 ετών χωρίς επιτυχία, αφού απέσπασε δύο ασημένια μετάλλια κάνοντας και ατομικό ρεκόρ…

ΓΑΣ Αγρινίου: Ασημένια μετάλλια για τους αθλητές Διονύση Καψάλη και Ευτυχία Ζαρκαδούλα με την Εθνική Ομάδα Κ18 (εικόνες)

Με επιτυχία, αποκομίζοντας ικανοποίηση και εμπειρίες, ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές παρουσίες με την Εθνική Ομάδα Κ18, οι αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου Διονύσης Καψάλης και Ευτυχία Ζαρκαδούλα….

Νέας διακρίσεις για τον Κώστα και το Νίκο Σταμούλη στο Βέλγιο

Ο Κώστας και ο Νίκος Σταμούλης, τα αδέλφια από το Αγρίνιο που το όνομά τους έχει ταυτιστεί με διακρίσεις και επιτυχίες, για ακόμη μια φορά έφεραν εξαερωτικές επιδόσεις στα 5000μ και στα 1500 μέτρα στο meeting στο Βέλγιο.  …

Σπουδαίες επιδόσεις αθλητών του ΓΑΣ Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Ιουνίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 με τη συμμετοχή 1200 αθλητών και αθλητριών από 250 σωματεία από όλη την Ελλάδα….

Γ.Α.Σ. Αγρινίου: Χάλκινος Πανελληνιονίκης ο Αγρινιώτης Διονύσης Καψάλης στα Τρίκαλα

Ο Αγρινιώτης Διονύσης Καψάλης ήταν εντυπωσιακός ήταν ο Διονύσης Καψάλης και αναδείχθηκε χάλκινος πανελληνιονίκης στη κατηγορία των παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ