ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα

Ο East Med στην Αιτωλοακαρνανία: Από πού θα περάσει

Από πού θα περάσει ο East Med στην Αιτωλοακαρνανία. Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ενημερώσεων των Αιτωλοακαρνάνων ιδιοκτητών που επηρεάζονται από τη διέλευση του αγωγού, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Συνείδηση”, στην οποία μίλησε ο επικεφαλής του έργου από την ΔΕΠΑ Διεθνών Έργων. Τι αναφέρει….

Ξάνθη: Οδηγός του ΚΤΕΛ ζήτησε σε κοπέλα να κατέβει από το λεωφορείο επειδή φορούσε τοπάκι (video)

Tο γύρο του Twitter κάνει ένα νέο περιστατικό αυθαιρεσίας ενός οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ, αυτή τη φορά στην Ξάνθη. Μόλις λίγες ημέρες μετά την επιλογή ενός άλλου οδηγού λεωφορείου να κατεβάσει στη μέση του πουθενά ένα 11χρονο παιδί επειδή δεν φορούσε μάσκα, ο συγκεκριμένος οδηγός ζήτησε από μία κοπέλα να κατέβει από το λεωφορείο επειδή φορούσε τοπάκι….

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Πότε κλείνει το allazosyskevi, οι αλλαγές και τα sos της τελευταίας στιγμής

Η καταληκτική ημερομηνία για το κλείσιμο της πλατφόρμας allazosyskevi για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών είναι η Τρίτη 5 Ιουλίου και ώρα 3 το μεσημέρι. Με δυο νέες ανακοινώσεις αυξάνονται οι συσκευές και οι δικαιούχοι και δίνονται διευκρινίσεις για τις αιτήσεις….

Κοινωνικός Τουρισμός: Παρατείνονται έως 3/7 οι αιτήσεις τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εταιρειών

Κοινωνικός Τουρισμός: Παρατείνονται έως 3/7 οι αιτήσεις τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εταιρειών Έως την Κυριακή 3 Ιουλίου, στις 23:59, μπορούν οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων να υποβάλουν αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2022-23….

Ναυπάκτου Ιερόθεος: Η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου και το «θεολογικό» υπόβαθρο των ψευδοπροφητειών

Ναυπάκτου Ιερόθεος: Η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου και το «θεολογικό» υπόβαθρο των ψευδοπροφητειών Ἡ πρόσφατη Ἐγκύκλιος τῆς Ἱερᾶς Συνόδου εἶναι σημαντική καί ἔθεσε τόν δάκτυλο στόν τύπο τῶν ἥλων, ἀναφερόμενη στούς ψευδοπροφῆτες πού δημιουργοῦν προβλήματα στήν Ἐκκλησία καί τόν λαό, αναφέρει ο Ναυπάκτου Ιερόθεος στο πλαίσιο της εγκυκλίου της Ιεράς Συνόδου για το «θεολογικό» υπόβαθρο των ψευδοπροφητειών και συνεχίζει: …

Συλληπτήριο μήνυμα του Απ. Κατσιφάρα για την απώλεια της Έλσας Κανελλοπούλου

Θλίψη για τον θάνατο της Έλσας Κανελλοπούλου Πάλεψε γενναία με την ασθένειά της αλλά δεν τα κατάφερε. Έφυγε νωρίς, μόνο 42 χρονών, αφήνοντας πίσω τον σύζυγό της και την μονάκριβη κορούλα της….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ