Αγρίνιο: Συνάντηση Παπαναστασίου – Τριαντόπουλου – Στο επίκεντρο οι περιοχές του Δήμου που επλήγησαν

Αγρίνιο: Συνάντηση Παπαναστασίου – Τριαντόπουλου – Στο επίκεντρο οι περιοχές του Δήμου που επλήγησαν Με τον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου….

Παπαναστασίου σε Σταρακά: Υπερασπιστήκατε τα συμφέροντα άλλων περιοχών και όχι του Αγρινίου

Παπαναστασίου σε Σταρακά : Υπερασπιστήκατε τα συμφέροντα άλλων περιοχών και όχι του Αγρινίου Σε νέο γύρο αντιπαραθέσεων για… παλιά θέματα μπήκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου και η επικεφαλής του «Αγρίνιο Μπορείς». Αφορμή οι ερωτήσεις της Χριστίνας Σταρακά για το Επιχειρηματικό Πάρκο και τη κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό….

Αστακός – Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία: «Μπρος» για τις μελέτες

Αστακός – Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία: «Μπρος» για τις μελέτες «Μπρος» για τις μελέτες σύμφωνα με την εφημερίδα “Συνείδηση” για τον οδικό άξονα Αστακός – Αγρίνιο  –  Καρπενήσι – Λαμία. «Προσκλητήριο» από το Υπουργείο Υποδομών για την ολοκλήρωση των μελετών του οδικού άξονα που παραμένουν σε εκκρεμότητα επί σειρά ετών…

Χ. Σταρακά: «Τρία χρόνια τώρα που  ήρθαν οι… σοβαροί τι γίνεται με την υπογραφή;»

Χ. Σταρακά: «Τρία χρόνια τώρα που  ήρθαν οι… σοβαροί τι γίνεται με την υπογραφή;» Είχε πολλά επεισόδια το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στο Αγρίνιο και αρκετή κόντρα μεταξύ Παπαναστασίου και Σταρακά, ειδικά από την στιγμή που η τελευταία πήγε την κουβέντα στο επιχειρηματικό πάρκο…

Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου: «Μάθημα ιστορίας» για τα Εκπαιδευτήρια και τους Αδελφούς Παπαστράτου

Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου: «Μάθημα ιστορίας» για τα Εκπαιδευτήρια και τους Αδελφούς Παπαστράτου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Συνείδηση”, το οποίο έχει ως εξής: …

Νέο «επεισόδιο» Παπαναστασίου – Καψάλη

Νέο «επεισόδιο» Παπαναστασίου – Καψάλη Παραμένει ανεβασμένη η θερμοκρασία ανάμεσα στο Δήμαρχο Αγρινίου και το δημοτικό σύμβουλο του «Αγρίνιο Μπορείς». Στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Π. Καψάλης ρώτησε για την ανάπλαση και τη μικρή πλατεία που θα διαμορφωθεί στη διασταύρωση των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου….

Γιατί «κόλλησε» το Open Mall στο Αγρίνιο

Όπως πληροφορείται η «Σ» το Open Mall στο Αγρίνιο κόλλησε καθώς δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εγχείρημα στο Αγρίνιο αλλά και γενικά στην πλειοψηφία των δήμων που εξέφρασαν διάθεση να το τρέξουν….

Για πρώτη φορά στην Ναύπακτο κρουαζιερόπλοιο – Φτάνουν τέλος Μαΐου οι τουρίστες

Στον χάρτη της παγκόσμιας κρουαζιέρας η Ναύπακτος – Αλλάζουν όλα στην πόλη. Τριακόσιοι τουρίστες θα αποβιβαστούν στην Ναύπακτο στις 30 Μαΐου και θα πλημμυρίσουν την πόλη….

«Είμαστε κι εμείς εδώ» από τον Δ. Τραπεζιώτη

«Είμαστε κι εμείς εδώ» από τον Δ. Τραπεζιώτη Πρωί-πρωί με την αυγή και την επόμενη του δημοτικού συμβουλίου στο Αγρίνιο, ο Δημήτρης Τραπεζιώτης είχε ήδη αποστείλει το δελτίο Τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ όπου εξηγούσε ότι το 7ο Δημοτικό Σχολείο που θεμελιώθηκε προχθές είχε σχεδιαστεί και μπει στις χρηματοδοτήσεις το 2012 από τον προηγούμενο δήμαρχο Π. Μοσχολιό….

Ο Αχελώος βοηθά στο χτίσιμο της «Αγιάς Σοφιάς»!

Ο Αχελώος βοηθά στο χτίσιμο της «Αγιάς Σοφιάς»! Μπορεί εμείς εδώ στην Αιτωλοακαρνανία να μην βλέπουμε ακόμη μεγάλα επιχειρηματικά εγχειρήματα αλλά κάπου αλλού η δραστηριότητα οργιάζει. Παρά ταύτα, εμείς οι… δυτικοί δίνουμε τις πρώτες ύλες, τους φυσικούς πόρους αλλού, όπως κάνει άλλωστε κάθε περιοχή σε υστέρηση….

Μεσολόγγι: Συνάντηση Λύρου – Τριαντόπουλου

Συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο, με αρμοδιότητα στα θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές  πραγματοποίησε σήμερα, 27 Μαΐου 2022 ο Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος….

Αγρίνιο: Όπως πέρυσι τα καλοκαιρινά Σάββατα στην αγορά;

Αγρίνιο: Όπως πέρυσι τα καλοκαιρινά Σάββατα στην αγορά; Πλησιάζει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η πιο αχρείαστη «μάχη» που δίνεται κάθε καλοκαίρι για την υπόθεση «πόσα και ποια Σάββατα θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα το καλοκαίρι»….

Κυκλοφοριακές αλλαγές στην «Εθνικής Αντιστάσεως»: Ακάθεκτο το παράνομο παρκάρισμα

Κυκλοφοριακές αλλαγές στην «Εθνικής Αντιστάσεως»:  Ακάθεκτο το παράνομο παρκάρισμα σύμφωνα με την εφημερίδα “Συνείδηση”, η οποία συμπληρώνει πως η παλιά συνήθεια των οδηγών δημιουργεί συχνά μποτιλιάρισμα στην Εθνικής Αντιστάσεως…

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποιον συνεργάτη του Κ. Μπακογιάννη παντρεύεται (φωτο)

Ετοιμάζει το γάμο της η Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα με δημοσιεύματα και αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο γαμπρός, θα σας πούμε μόνο αυτό… είναι συνεργάτης του δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη!…

Στο Αγρίνιο το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών – Πρωταγωνιστές στην εξοικονόμηση ενέργειας (εικόνες)

Στο Αγρίνιο το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών – Πρωταγωνιστές στην εξοικονόμηση ενέργειας (εικόνες) Ξεκίνησε σήμερα στο Αγρίνιο το συνέδριο των Κατασκευαστών – ΠΟΒΑΣ με μεγάλη συμμετοχή και σε μια συγκυρία, όπου κλάδος βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλων προκλήσεων…