Συνεχίζονται οι δράσεις επαγγελματικής κατάρτισης μαθητών από το Δήμο Αμφιλοχίας

Με την ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού «Επιλέγω Σπουδές και Επάγγελμα», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Αμφιλοχίας, συνεχίστηκαν οι δράσεις ενημέρωσης και επαγγελματικού προσανατολισμού μαθητών του Γενικού ΛυκείουΑμφιλοχίας….

Αμφιλοχία: Το ρεύμα επανήλθε και στο λιμάνι – Λιμενικό Ταμείο: Υπήρξε δολιοφθορά

Επαναλαμβανόμενες καταγγελίες πολιτών τις τελευταίες μέρες για την φωταγώγηση τμήματος της Αμφιλοχίας, ειδικά στο λιμάνι, έφεραν στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που κρατάει από παλιά….

Δήμου Αμφιλοχίας: Εκατοντάδες μαθητές παρακολούθησαν την ενημέρωση στοματικής υγιεινής (εικόνες)

Με εκατοντάδες μαθητές γέμισε το αμφιθέατρο του Δημαρχείου Αμφιλοχίας σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, οι οποίοι παρακολούθησαν την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη-Διατροφή-Αγωγή Υγείας»….

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας, σύσσωμο εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τους συνανθρώπους μας που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, το οποίο συνέβη στις 28 Φεβρουαρίου 2023 μέσω ψηφίσματος….

Περιφέρεια : Η Αντλησιοταμίευση στον Βάλτο ανεβάζει την αξία όλης της περιοχής

Κινήσεις ώστε οι εργαζόμενοι να είναι ντόπιοι και από την γύρω περιοχή- Μπορεί το έργο να καθυστέρησε, λόγω των γνωστών ζητημάτων που ανακύπτουν κάθε φορά σε ανάλογες περιπτώσεις, όμως πλέον η αντλησιοταμίευση στον Βάλτο ως συνολικό project από την «ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή-Αντλησιοταμίευση Ι Μ.Α.Ε.» απέδειξε ότι έχει στρατηγική και μάλιστα ευρωπαϊκή σημασία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι προπαρασκευαστικές εργασίες τον Οκτώβριο του 2022….

“Πράσινο φως” στην εκπόνηση μελέτης για την οριοθέτηση τμήματος του ποταμού Ινάχου

Στην ανάθεση εκπόνησης μελέτης για την οριοθέτηση σε τμήμα του Ποταμού Ινάχου, προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πλημμυρικά φαινόμενα….

Δαμασκηνός στην Εξόδιο Ακολουθία του π. Ιωάννη Μουτσώκου: Σφράγισε με το παράδειγμά του τον τόπο που διακόνησε

Η Εξόδιος Ακολουθία του π. Ιωάννη Μουτσώκου τελέσθηκε χθες Τετάρτη (8.3.23) στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Βρουβιανά Βάλτου προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού….

Αμφιλοχία: Τελευταίος περίπατος για τον Δημήτρη Μαυροδήμο, εντοπίστηκε νεκρός

Αμφιλοχία: Τελευταίος περίπατος για τον Δημήτρη Μαυροδήμο, εντοπίστηκε νεκρός Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε στο δασύλλιο της Αμφιλοχίας στην περιοχή του Κάστρου Λιμναία 57χρονος που είχε πάει για περίπατο. Τον άτυχο Δημήτρη Μαυροδήμο…

Αμφιλοχία: Προχωράει το μεγάλο ελληνο-ισπανικό φωτοβολταϊκό

Αμφιλοχία: Προχωράει το μεγάλο ελληνο-ισπανικό φωτοβολταϊκό Με σταθερό βηματισμό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στον κλάδο της πράσινης ενέργειας η Χ. ΡΟΚΑΣ ΑΒΕΕ. Η εταιρεία είδε άλλο ένα δικό της πρότζεκτ να παίρνει το “πράσινο φως” από το Υπουργείο Περιβάλλοντος …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ