Θλίψη στην Αμφιλοχία για το θάνατο 75χρονης – Έπεσε από μπαλκόνι

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Αμφιλοχία η είδηση του θανάτου της άτυχης γυναίκας που αργά το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουνίου έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αγρινίου….

Μαθητές της Αμφιλοχίας, της Άρτας και της Λευκάδας «αγκάλιασαν» το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Αρταίων

Με μεγάλη συμμετοχή «έκλεισε» ο κύκλος επισκέψεων των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Άρτας , μία επίσκεψη που συνδυάζει την απόκτηση οδηγικής συνείδησης με την ψυχαγωγία….

Αμφιλοχία: Ο Παναγιώτης από 4 ετών κυνηγάει ερπετά και παίζει με τα φίδια (video)

Ο Παναγιώτης Παζαράκης από την Αμφιλοχία σε ηλικία μόλις 4 ετών, όταν τα παιδιά της ηλικίας του έπαιζαν με παιδικά παιχνίδια, αυτός κυνηγούσε σκορπιούς, σαύρες, διάφορα είδη φιδιών και άλλα ερπετά….

Αμφιλοχία: Το Κέντρο Λόγου, Τέχνης και Επιστήμης “ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ” γιορτάζει την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Το Κέντρο Λόγου, Τέχνης και Επιστήμης “ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ” γιορτάζει την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, με ξεχωριστές μουσικές εκδηλώσεις στην πόλη της Αμφιλοχίας με ελεύθερη είσοδο την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 και σας προσκαλεί να απολαύσετε μία μίξη ηχοχρωμάτων….

Και ο δήμαρχος Αμφιλοχίας στο «Σαφάρι Μπαταριών και Ηλεκτρικών Συσκευών» – Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη δράση

Μπαταρίες, παλιά κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις και συσκευές DVD μαζί με τα τηλεχειριστήριά τους, συγκεντρώθηκαν στο «Σαφάρι Μπαταριών και Ηλεκτρικών Συσκευών» στην Αμφιλοχία….

Αμφιλοχία: Φοβούνται ότι θα παρασυρθούν οι τάφοι στο κοιμητήριο Σαρδινίων (video)

Κατέρρευσε από τη δυνατή βροχόπτωση ο μαντρότοιχος στο κοιμητήριο των Σαρδινίων Αμφιλοχίας και οι συγγενείς των νεκρών εκφράζουν φόβους, ότι με μια ακόμη νεροποντή οι τάφοι θα βρεθούν στο δρόμο….

Αμφιλοχία: Πλημμύρα στον κάμπο του Αμπελακίου (video + εικόνες)

Καταπτώσεις, κατολισθήσεις και πλημμύρες είναι τα χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας Genesis που πλήττει από τις 6:00 το πρωί Ήπειρο και Δυτική Ελλάδα. Πλημμύρα στον κάμπο του Αμπελακίου.Στην περιοχή της Αμφιλοχίας έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις και καταπτώσεις στο δρόμο που οδηγεί στη Δημοτική Ενότητα Ινάχου….

Κατολισθήσεις από την κακοκαιρία Genesis στα ορεινά του Βάλτου

Κατολισθήσεις σημειώνονται από την έντονη βροχόπτωση στο οδικό δίκτυο κυρίως του Ορεινού Βάλτου ενώ ξεχείλισε ο ποταμός Στεργιανάδα και πλημμύρισε η περιοχή στον Κάμπο Αμπελακίου, σε υψηλά επίπεδα επίσης  ο ποταμός Μποτώκος και ο Ξεροπόταμος που εκβάλει στον Αμβρακικό….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ