Θέρμο: Σε κλίμα συγκίνησης η Επιμνημόσυνη Δέηση προς τιμήν των Αεροπόρων Τσιτλακίδη και Τουρούτσικα (video – εικόνες)

Θέρμο: Σε κλίμα συγκίνησης η Επιμνημόσυνη Δέηση προς τιμήν των Αεροπόρων Τσιτλακίδη και Τουρούτσικα (video – εικόνες) Τελέσθηκε σήμερα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:00 μ.μ. Επιμνημόσυνη Δέηση στην Μνήμη των δύο Ηρωικών Πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας…

Θέρμο: Σήμερα το μνημόσυνο προς τιμήν του Σμηναγού Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Τουρούτσικα

Θέρμο: Μνημόσυνο προς τιμήν του Σμηναγού Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Τουρούτσικα Το πρωί του Σαββάτου και ώρα 11:00 στο Μνημείο των Πεσόντων Αεροπόρων στο Μέγα Δέντρο Θέρμου θα τελεσθεί Μνημόσυνο, εκ μέρους του δήμου Θέρμου, προς τιμήν των Ηρώων Σμηναγού Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα…

Αγία Παρασκευή στη Μάνδρα: Ενορία ή μοναστήρι; «Διχάστηκε» το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου

Διχάστηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου από το θέμα που έχει προκύψει στον οικισμό της Μάνδρας και τη συζήτηση για τη μετατροπή του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής σε μοναστήρι….

Συνάντηση του Δημάρχου Θέρμου με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης – Στο τραπέζι οι αποζημίωσες των παραγωγών εσπεριδοειδών της Μυρτιάς

Συνάντηση του Δημάρχου Θέρμου με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης – Στο τραπέζι οι αποζημίωσες των παραγωγών εσπεριδοειδών της Μυρτιάς Ταξίδι «αστραπή» πραγματοποίησε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας ώστε να συναντηθεί με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Στύλιο, για το θέμα της αποζημίωσης των παραγωγών εσπεριδοειδών της Μυρτιάς…

Αυτοψία στο δρόμο Θέρμο – Λουτρά Στάχτης που κόπηκε στη μέση – “Πράσινο φως” για τη διάνοιξη

Εργασίες σήμερα Τρίτη (31.01.23) για τη διάνοιξη του δρόμου που ενώνει το Θέρμο με τα Λουτρά Στάχτης και υπέστη κατολίσθηση μετά από την κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας….

Θέρμο: Έναρξη λειτουργίας του νέου βρεφονηπιακού σταθμού! (εικόνες)

Τις πόρτες του ανοίγει ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός Θέρμου! Όπως μας ενημέρωσε, ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π. Δήμου Θέρμου κ. Γεώργιος Γλαβάς, μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός….

Θέρμο: Κλειστός μέχρι νεωτέρας ο δρόμος Θέρμο – Λουτρά Στάχτης λόγω κατολίσθηση

Να ανακοινώσουμε οτι ο Επαρχιακός Δρόμος Θέρμου -Λουτρά Στάχτης , παραμένει κλειστός λόγω της μεγάλης κατολίσθησης . Το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη και την Δευτέρα θα βρεθούν γεωλόγοι για την εκτίμηση της κατάστασης ….

Αγρίνιο – Θέρμο: Σε πλήρη ετοιμότητα οι Δήμοι

Αγρίνιο – Θέρμο: Σε πλήρη ετοιμότητα οι Δήμοι. Αναμένεται η έναρξη της εργολαβίας για την πλήρη αποκατάσταση υποδομών στο Δήμο Αγρινίου για ζημιές που έχουν προκληθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα….

Τρισάγιο στη μνήμη της 26χρονης αστυνομικού Χαρούλας Κανέλλου, με καταγωγή από το Θέρμο

Σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής τρισάγιο, στο σημείο που έφυγε από τη ζωή η 26χρονη αστυνομικός, Χαρούλα Κανέλλου με καταγωγή από την Κόφτρα Αναλήψεως….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ