Θέρμο: Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα «Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το 1ο δίμηνο 2024»

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Θέρμου η 6η/2024 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ειδική) με θέμα «Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το 1ο δίμηνο 2024» σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 67Α του Ν. 3852/2010, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 7 του Ν. 5056/2023….

Θέρμο: Εκδήλωση πάνω στον Θεματικό Κύκλο «Μονοπάτι του Νερού και της Πέτρας»

Την Κυριακή3 Μαρτίου 2024 και ώρα 08:30 π.μ.   το Ι.Δ.Ε.Α.Π. Θέρμου (Ινστιτούτο Δημιουργικότητας  Έρευνας  ΠεριφέρειαςΘέρμου ) διοργανώνει   εκδήλωση που εμπεριέχει  τέσσερεις   δράσεις  πάνω στον Θεματικό Κύκλο «  Μονοπάτι του Νερού και της Πέτρας» ….

Σπύρος Κωνσταντάρας: «Αρχή Άνδρα Δείκνυσι..» 

Με αφορμή την συνεδρίαση συγκρότησης σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δυτικής Ελλάδας, ο κ Παπαδόπουλος δυστυχώς έδειξε το κομματικό του πρόσωπο, γκρεμίζοντας ο ίδιος το συναινετικό προσωπείο που τόσο επικαλείται….

Θέρμο: Αντιδρούν κάτοικοι της Κάτω Χρυσοβίτσας στη δημιουργία μεγάλου φωτοβολταϊκού σταθμού

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η πλειοψηφία των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Χρυσοβίτσας και των συνοικισμών της, του Δήμου Θέρμου, προκειμένου να διακοπούν οι εργασίες εγκατάστασης φωτοβολταϊκού σταθμού….

Με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ συναντήθηκε ο Σπύρος Κωνσταντάρας, υποψήφιος πρόεδρος της ΠΕΔ

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου συναντήθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2024, με το Δήμαρχο Θέρμου και υποψήφιο Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας κ. Σπύρο Κωνσταντάρα….

Γέμισε το Θέρμο απο «θηριώδη» 4Χ4 – Μοναδικές εικόνες στο Γεφύρι Αρτοτίβας (εικόνες + video)

Το τμήμα μηχανοκίνητου αθλητισμού της ΛΕ.Μ.Α.Θ (Λέσχη Μεικτού Αθλητισμού Θέρμου), διοργάνωσε χθες Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, βόλτα με οχήματα 4Χ4 στο πέτρινο γεφύρι της Αρτοτίβας στον Εύηνο ποταμό και στο Καρέλι Κάτω Χρυσοβίτσας….

Θέρμο: Ψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός των εσόδων και εξόδων του Δήμου του 2024

Με δεκαεννιά (19) ψήφους υπέρ, που αντιστοιχούν στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Θέρμου, ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ο προϋπολογισμός των εσόδων και εξόδων του Δήμου Θέρμου οικονομικού έτους 2024, όπως και ο πίνακας στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων…

Δήμος Θέρμου: Το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και η Δημοτική Επιτροπή

Το νέο προεδρείο του για την πρώτη περίοδο της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου (02.01.2024 – 30.06.2024) εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου σε ειδική συνεδρίαση που διεξήχθη σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024….

Το «Χρυσό Μετάλλιο» στη δωρήτρια Αθηνά Παπαχρήστου από το Δήμο Μεσολογγίου

 Ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος απένειμε στην Αθηνά Παπαχρήστου το «Χρυσό Μετάλλιο» ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς της και ειδικότερα την αξιέπαινη δωρεά ενός υπερσύγχρονου ασθενοφόρου προς τον τομέα ΕΚΑΒ του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Ειδική τιμητική εκδήλωση…

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ