ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα

Διαφήμιση και η κατάθεση στεφάνων

Διαφήμιση και η κατάθεση στεφάνων Η αλήθεια είναι ότι είδαμε σε κάποιες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφιους βουλευτές, να καταθέτουν στεφάνι στις επίσημες εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου….

Πού φτάσαμε, Τζήμερος και Καρανίκας να λένε τα ίδια!

Πού φτάσαμε, Τζήμερος και Καρανίκας να λένε τα ίδια! Η πιο…φιλελεύθερη οικονομικά πρόταση στην χώρα (και άρα η πιο μισητή αν δεις τον συσχετισμό δυνάμεων και την πλήρη κυριαρχία των κρατιστών ακόμη και μέσα στην ΝΔ)…

«Επίθεση φιλίας» στα… χαϊβάνια

«Επίθεση φιλίας» στα… χαϊβάνια Ως “επίθεση φιλίας” χαρακτηρίστηκε από την πλειονότητα του εγχώριου Τύπου η ασυνήθιστη κίνηση του Ερντογάν να στείλει ευχετήρια επιστολή στο Μητσοτάκη με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου….

Δεν κρύφτηκε ο Καραγκούνης

Δεν κρύφτηκε ο Καραγκούνης Τα προ δεκαημέρου καρφιά του Άδωνι Γεωργιάδη κατά κορυφαίων υπουργών που δεν βγήκαν στα κανάλια να στηρίξουν επικοινωνιακά την Κυβέρνηση στο ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών, δεν ειπώθηκαν τυχαία δημόσια….

Η μόδα του «άφυλου» και η επιστημοσύνη στα «πρωινάδικα»…

Η μόδα του «άφυλου» και η επιστημοσύνη στα «πρωινάδικα»… Για κάποιον λόγο οι διασημότητες της χώρας έχουν νιώσει την ανάγκη τον τελευταίο καιρό να μας δείξουν πόσο προοδευτικές είναι και πόσο πολύ έχουν υιοθετήσει την κουλτούρα του woke, που κάνει θραύση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αλλά και στην Ευρώπη….

Η αυτοδιοικητική «κράτει» στην κεντροαριστερά ευνοεί τους νυν

Η αυτοδιοικητική «κράτει» στην κεντροαριστερά ευνοεί τους νυν Οι κεντρικές οδηγίες των κομμάτων αυτή την εποχή είναι αποκλειστικά στραμμένες στις εθνικές εκλογές, που μετά την τραγωδία των Τεμπών όχι μόνο θα γίνουν σε διαφορετικό χρόνο από αυτό που αρχικά προγραμματίζονταν, αλλά και υπό ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα….

Θα απορεί και ο Μπλίνκεν που ακούει στις ΗΠΑ όσα δεν τολμούν να πουν κάποιοι στην Ελλάδα

Θα απορεί και ο Μπλίνκεν που ακούει στις ΗΠΑ όσα δεν τολμούν να πουν κάποιοι στην Ελλάδα Δεν είναι πρώτη φορά που ο  γερουσιαστής και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ τολμά να πει πράγματα που κανείς Έλληνας πολιτικός δεν τολμά να τα πει σε βάρος της Τουρκίας….

Ο Ανδρουλάκης έκαψε το σενάριο για “κυβέρνηση ηττημένων”…

Ο Ανδρουλάκης έκαψε το σενάριο για “κυβέρνηση ηττημένων”… Η συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στον Απόστολο Μαγκηριάδη είχε ό, τι αναμενόταν: πολλές γενικεύσεις, λίγη εξειδίκευση. Για παράδειγμα, στο ερώτημα “αν επανακρατικοποιήσουμε…

Ερωτηματικό τα χρήματα για τις επισκευές

Ερωτηματικό τα χρήματα για τις επισκευές Κανείς δεν είναι αντίθετος, ίσα – ίσα όλοι παραδέχονται ότι ο προσεισμικός έλεγχος στα δημόσια κτίρια θα έπρεπε να γίνεται τακτικότερα και όχι κάθε 20 ή 30 χρόνια….

Η κυρία Απατζίδη και η μπλούζα της

Η βουλευτής του ΜεΡΑ 25 Μαρία Απατζίδη εμφανίστηκε στην Βουλή με μια μπλούζα που, κακά τα ψέματα, χρέωνε τους νεκρούς στα Τέμπη αποκλειστικά στην παρούσα κυβέρνηση….

Δεν κρύβεται ο Σταϊκούρας: «Αυξήσεις θα συνεχίσουμε να έχουμε…»

Δεν κρύβεται ο Σταϊκούρας: «Αυξήσεις θα συνεχίσουμε να έχουμε…» Όταν ένας Υπουργός Οικονομικών και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου δείχνει να συμφωνεί με τις δυσοίωνες αναλύσεις αρκετών οικονομικών αναλυτών τότε τα πράγματα είναι σοβαρά….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ