ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα

Ξανά στο Θέρμο τελευταίο έφτασε το… ασθενοφόρο

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στο Θέρμο. Για άλλη μία φορά ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε και το τελευταίο που έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος ήταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ….

Θ. Μωραΐτης: Να καλυφθούν χτες τα κενά στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

Το δημοσίευμα της «Σ», την προηγούμενη εβδομάδα, αναφορικά με τις κενές θέσεις στο ιατρικό προσωπικό των Νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας σχολιάζει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  Θάνος Μωραΐτης με δήλωσή του, με την οποία κατακεραυνώνει την κυβέρνηση….

Αφού η κυβέρνηση απέρριψε το lockdown o ειδικός εφηύρε τη φυλακή

Εμείς δεν θα ζητήσουμε τη φυλάκιση των αντιεμβολιαστών, όπως ζήτησε εκείνος. Θα ζητούσαμε όμως σίγουρα μία παρέμβαση του ΕΣΡ γιατί ο «ειδικός» που το τελευταίο διάστημα είναι τακτικός πανελίστας και εκφέρει γνώμη για την πανδημία…

«Δήμος για τα Παιδιά μας»: Η Δημοτική Αρχή σύρθηκε σε επανεκκίνηση μετά την προειδοποίηση για απένταξη

Ξεκινά η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, αλλά η μείζονα αντιπολίτευση στο Μεσολόγγι θυμίζει ότι η σύμβαση του έργου έχει υπογραφεί από το καλοκαίρι του 2021….

Υγειονομικές «προφητείες», όταν επί δύο χρόνια πάμε βλέποντας και κάνοντας

Θα περιμέναμε τέτοιες δηλώσεις και τέτοιες προφητείες να κάνουν άλλοι υπουργοί και όχι η αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία μάλιστα τυγχάνει και γιατρός με ένα αξιοζήλευτο επιστημονικό βιογραφικό….

Ασυντόνιστα τα υπουργικά χείλη στην ακρίβεια

Τελικά το κύμα των ανατιμήσεων και η ακρίβεια δεν δημιουργεί αρρυθμίες μόνο στην αγορά αλλά και στην κυβέρνηση…. Εσχάτως φάνηκε να μπαίνει στο τραπέζι ως ένα μέτρο για την ανάσχεση της ακρίβειας η μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά….