Στη Μαρίνα της Πάτρας βρέθηκε το σκάφος της μεταφοράς 678,5 κιλών χασίς στη Ζάκυνθο

Δεμένο στο στην Μαρίνα της Πάτρας, βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το σκάφος το οποίο, όπως είχε γράψει το tempo24.gr, μετέφερε την ποσότητα 678,5 κιλών ακατέργαστου χασίς,…

skafos

Δεμένο στο στην Μαρίνα της Πάτρας, βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το σκάφος το οποίο, όπως είχε γράψει το tempo24.gr, μετέφερε την ποσότητα 678,5 κιλών ακατέργαστου χασίς, που βρέθηκε σε απόκρυμνο σημείο την περασμένη Κυριακή στο νησί της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η κάνναβη, δεν έφτασε στην Πάτρα, απλά εντοπίστηκε το μέσο μεταφοράς της στο νησί του Ιονίου.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΛ.ΑΣ μετά από συντονισμένη και ευρεία επιχείρηση, προχώρησε στην εξάρθρωση κυκλώματος που είχε πλοκάμια σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και αφορούσε στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από την Αλβανία.

Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί 15 συνολικά άτομα.13 Έλληνες (μία γυναίκα) και δύο Αλβανοί. Μέλη της ίδιας οργάνωσης θεωρούνται άλλοι δύο Έλληνες και ισάριθμοι Αλβανοί που διαμένουν στο εξωτερικό.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από πολύμηνες έρευνες, σε συνεργασία και με το Γραφείο D.E.A. (Δίωξης Ναρκωτικών) της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Ιανουάριου, από το Κεντρικό ΛΙμεναρχείο Πατρών είχε συλληφθεί ένας 62χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, να μεταφέρει 451 κιλά ακατέργασης κάνναβης με φορτηγό.

Ο συλληφθείς ήταν μέλος του κυκλώματος που εξαρθρώθηκε. Είχαν επίσης προηγηθεί άλλες τέσσερις συλλήψεις μελών της εγκληματικής ομάδας, σε Ηνωμένο Βασίλειο, Βουλγαρία και στα σύνορα Σερβίας με τη FYROM.