Δυο συλλήψεις και συνολικά πέντε δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Νέες υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανία: Περισσότερες ενδοοικογενειακές επιθέσεις ή περισσότερη δημοσιότητα;

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα

Ειδικότερα:

Α) Στην Πάτρα
1. Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, ένας άνδρας και μια γυναίκα (σύζυγοι), διότι αλληλομηνύθηκαν, καταγγέλοντας ότι ο άνδρας χτύπησε την σύζυγο του με γροθιά στο κεφάλι, ενώ η γυναίκα προκάλεσε στο χέρι του συζύγου της εκδορές με μαχαίρι.
2. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο εν διαστάσει συζύγος της, για ενδοοικογενειακή απειλή μέσω τηλεφώνου.
3. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, διότι την χτύπησε στο πρόσωπο με το κεφάλι του.

Β) Στον Πύργο
4. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύνοικος σύντροφός του, αναφέροντας ότι της προκάλεσε σωματικές βλάβες και την απείλησε λεκτικά.

Γ) Στο Μεσολόγγι
5. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγος του, αναφέροντας ότι την απείλησε και την εξύβρισε μέσω μηνυμάτων στο τηλέφωνο της.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των κατηγορουμένων υποβλήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.