Βασίλης Μπισμπίκης: Στα μπουζούκια 10 ημέρες από το διπλό έμφραγμα – Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Έχει περάσει πάνω από μία εβδομάδα από την ημέρα, που ο Βασίλης Μπισμπίκης υπέστη διπλό έμφραγμα, όσο βρισκόταν στο σπίτι της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή…

despoina_vandi_bisbikis

Έχει περάσει πάνω από μία εβδομάδα από την ημέρα, που ο Βασίλης Μπισμπίκης υπέστη διπλό έμφραγμα, όσο βρισκόταν στο σπίτι της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να μεταφερθεί εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Άμεσα λοιπόν ο ίδιος χειρουργήθηκε και αφού παρέμεινε λίγες ημέρες στο θεραπευτήριο, το Σάββατο 9/3 λέγεται πως πήρε εξιτήριο. Η Δέσποινα Βανδή έστεκε όλο το διάστημα κατά την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, στο πλευρό του.

Αφού λοιπόν πέρασε μια εβδομάδα από το εξιτήριο του Βασίλη Μπισμπίκη, ο ίδιος το Σάββατο 16/3 έκανε την πρώτη του έξοδο. Ο ηθοποιός παρά το πρόβλημα της υγείας του και τις αλλαγές, που θα πρέπει να κάνει στη ζωή του, φαίνεται πως δε μπορεί να ”κόψει” με τίποτα τα μπουζούκια.

Η πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια της υγείας του

Έτσι λοιπόν, ο Μπισμπίκης διασκέδασε αρχικά στο Cabana Live στον καλό του φίλο Μανώλη Κονταρό, με τον οποίο φωτογραφήθηκε μαζί και στη συνέχεια δε θα μπορούσε να μην επισκεφτεί την αγαπημένη του στον Βοτανικό, απαθανατίζοντάς την επί σκηνής.