Η Λουκία Πιστιόλα ολοκληρώνει την τηλεοπτική της καριέρα με τις «Ψυχοκόρες»

«Οι Ψυχοκόρες είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι στιγμής στην ελληνική τηλεόραση και θα τελειώσω την τηλεοπτική μου καριέρα με αυτό», παραδέχεται η Λουκία Πιστιόλα

loukia-pistiola

Η σπουδαία ηθοποιός, Λουκία Πιστιόλα, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Εκείνες κι Εγώ» τη δεκαετία του ’90 στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου, μίλησε για τις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως με αυτό το σήριαλ επιθυμεί να κλείσει την τηλεοπτική της καριέρα

Συνέντευξη στην Εφημερίδα «Espresso» και τη Δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου

«Δεν έχω κάτι εναντίον της τηλεόρασης αλλά δεν τα πάω καλά με τον φακό. Όταν όμως με πλησίασε η τηλεοπτική παραγωγός Φρόσω Ράλλη για τις «Ψυχοκόρες», θυμήθηκα τις τηλεοπτικές δουλειές που έκανα με τη μητέρα της, την αξέχαστη Ελβίρα Ράλλη, και τον πατέρα της, Γιώργο, στο Studio ATA, με τους οποίους συνεργάστηκα αποκλειστικά, γιατί ήταν άρχοντες», δηλώνει η Λουκία Πιστιόλα.

«Η Φρόσω μού μίλησε για τη σειρά με ενθουσιασμό και κατάλαβα τη ζέση της για να γίνουν οι «Ψυχοκόρες» σειρά στην τηλεόραση, σαν φόρος τιμής και σ’ όλες αυτές τις κοπέλες που κακοπάθησαν σε ξένα χέρια σε μια σκληρή εποχή.

Μου μίλησα με πάθος για τις τέσσερις νέες πρωταγωνίστριες της σειράς, που δεν είναι σταρλετάκια με followers στο Instagram αλλά ταλαντούχες ηθοποιοί που πιστεύει σε αυτές.

Η καθεμιά κοπέλα επιλέχθηκε με πολλή προσοχή για να υποδυθεί τον ρόλο της και ταίριαξαν υποδειγματικά», τονίζει η ηθοποιός.

«Οι Ψυχοκόρες είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι στιγμής στην ελληνική τηλεόραση και θα τελειώσω την τηλεοπτική μου καριέρα με αυτό», παραδέχεται η Λουκία Πιστιόλα σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βανδή για την περιπέτεια υγείας του Μπισμπίκη: «Είναι ολοκαίνουργιος! Είπα σ' ευχαριστώ Θεέ μου» (vid)

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη και για το πως την βίωσε.