Συνεχίζει η μαθητική κερκίδα

Η “Θύρα των μαθητών” θα λειτουργήσει και στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά, όπως είχε γίνει και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Άλλωστε εδώ…

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ  copy
Η “Θύρα των μαθητών” θα λειτουργήσει και στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά, όπως είχε γίνει και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Άλλωστε εδώ και καιρό στο γήπεδο υπάρχουν πάμπολλες κενές θέσεις και είναι μια ευκαιρία για άνοιγμα στην μαθητιώσσα νεολαία και ταυτόχρονα να αποκτήσει πιο «ζεστή» ατμόσφαιρα η έδρα του Αγρινίου.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διαθέσει για τη φιλοξενία μαθητών περίπου 500 δωρεάν εισιτήρια στη Θύρα 3, στη μικρή κερκίδα, με την ελπίδα πως οι μαθητές αυτή τη φορά θα δουν νίκη των κυανικίτρινων.  Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα συντονίσει τη δωρεάν διανομή των εισιτηρίων σε Σχολεία και σε συνεργασία μαζί της θα φιλοξενηθούν στον αγώνα του Σαββάτου, αλλά και στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας όλοι οι μαθητές των Γυμνασίων – Λυκείων της Αιτωλοακαρνανίας.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον  αγώνα με τον Πλατανιά παραμένουν στα επίπεδα που ήταν στο ματς με τον Πανιώνιο, εκτός από μια μικρή αύξηση (2 ευρώ) στο άνω διάζωμα της μικρής κερκίδας:
Μεγάλη κερκίδα: Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 15 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 10 ευρώ
Μικρή κερκίδα:  Θύρα 3 και Θύρα 5 τιμή 7 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 12 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ
Πέταλο: Θύρες 6 και 7 τιμή 5 ευρώ
ΓΟΥΡΙΑ
 
Σε σχολείο της Γουριάς 
Τις επισκέψεις του σε Σχολεία και την διατήρηση άμεσης επαφής με τους μαθητές της Αιτωλοακαρνανίας, συνέχισε χθες ο Παναιτωλικός.
Οι ποδοσφαιριστές  Δημήτρης Κυριακίδης, Νίκος, Μήλιος, Αμρ Ουάρντα, Μάρκος Πάουλο, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Μάκη Μπελεβώνη, επισκέφτηκαν το πρωί το Γυμνάσιο Γουριάς  και όπως αναφέρει η ανακοίνωση «συμμετείχαν σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό προσωπικό και τον υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κ. Ρένο Χριστοδουλίδη. Η ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη βία και τον ρατσισμό, θέματα για τα οποία έγινε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση των μαθητών με τους ποδοσφαιριστές».


ΚΥΡΙΚΙΔΗΣ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ

Μπήκε και ο Κουτρομάνος 
Στην χθεσινή προπόνηση έλαβε μέρος κανονικά και ο Κουτρομάνος που ξεπέρασε την πρόσφατη ίωση και συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Πάουλο και τον Κόρσιενς, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Έμφαση δόθηκε στην τακτική, ενώ  η σημερινή προπόνηση  θα γίνει στις 11:30 το πρωί.
Επίσης χθες έγινε η απονομή των βραβείων στους MVP  των δύο τελευταίων αγωνιστικών Δημήτρη Κυριακίδη και Δημήτρη Κουτρομάνου  (φωτο) στις εγκαταστάσεις του χορηγού του Παναιτωλικού “Οινοποιείο Ν. & Ν. Γρίβας”. Ο κ. Νεκτάριος Γρίβας απένειμε το βραβείο στον Δημήτρης Κυριακίδη και ο κ. Νίκος Γρίβας το βραβείο στον Δημήτρη Κουτρομάνο.
Επίσης η ΠΑΕ  Παναιτωλικός ενημερώνει από την επίσημη ιστοσελίδα της:  «Ο Παναιτωλικός συμμετέχει ενεργά στην κοινή πρωτοβουλία της Super League και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των φιλάθλων κατά του Ρατσισμού και της Βίας.  Η 8η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος της Super League, στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2015, είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά της Βίας. Συμμετέχουμε στην παραπάνω εκστρατεία που έχει σκοπό να υπενθυμίσει στους φιλάθλους, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο ότι η Βία κάθε είδους δεν πρέπει να γίνεται αποδεκτή από το κοινωνικό σύνολο. Με κεντρικό μήνυμα «Βάλε ΤΕΡΜΑ στη Βία», θα πραγματοποιηθεί σειρά δράσεων σε όλα τα γήπεδα των ομάδων της Super League, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της φίλαθλης κοινής γνώμης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ &  ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ SUPER LEAGUE (8Η)
 
Σάββατο, 24/10
Καλλονή - Λεβαδειακός (15.00) NovaSports1
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Λάμπρου (Αν. Αττικής)
4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
 
Παναιτωλικός - Πλατανιάς (17.15) NovaSports1
Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Κουρέντας (Τρικάλων)
4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
 
ΑΕΚ - Ηρακλής (19.30) NovaSports2
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρατζίκας, Κουντουρέλης (Αθηνών)
4ος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
 
Κυριακή, 25/10
Ατρόμητος - Ολυμπιακός (15.00) NovaSports2
Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Μερκενίδης (Μακεδονίας)
4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
 
Πανιώνιος - Βέροια (17.15) NovaSports2
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Κουράκης (Ηρακλείου)
4ος: Φουκάκης (Ηρακλείου)
 
Πανθρακικός - Skoda Ξάνθη (17.15) NovaSports6
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Καμπούρης (Ευβοίας), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)
4ος: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)
 
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης (17.15) NovaSports4
Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλ/νίας)
Βοηθοί: Μεσσήνης (Αχαΐας), Δίπλαρης (Καρδίτσας)
4ος: Τίκας (Καρδίτσας)
 
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (19.30) NovaSports1
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
papaioannou