Παναιτωλικός: Πανικός για εισιτήρια, πάει για sold out (vid)
Η αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Απριλίου στο γήπεδο του Αγρινίου, μοιάζει με "τελικό" για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους

Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για μια κρίσιμη μάχη απέναντι στον Ατρόμητο, με στόχο την παραμονή στην Stoiximan Super League
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα το πρωί και η ανταπόκριση του κόσμου είναι θερμή, όπως αναφέρει το gazzetta.gr. Αναμένεται η δυναμική παρουσία των φιλάθλων να αποτελέσει και πάλι τον 12ο παίκτη για την ομάδα, όπως έχει συμβεί και σε προηγούμενες κρίσιμες αναμετρήσεις.
Τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρείται μια αισιοδοξία και συσπείρωση στο Αγρίνιο, με τους οπαδούς να στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα. Η φωνή τους ακούστηκε δυνατά στις εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Κηφισιά και Αστέρα Τρίπολης, όπου έδωσαν βροντερό παρόν.
Στον αγώνα με την Κηφισιά, οι φίλαθλοι βρέθηκαν πριν τον αγώνα στο ξενοδοχείο και ύστερα στα νταμάρια της Καισαριανής, ενώ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης γέμισαν τις εξέδρες του "Θ. Κολοκοτρώνης".
Πλέον, στο "κλουβί" του Αγρινίου αναμένεται μια καυτή ατμόσφαιρα το Σάββατο στην κρίσιμη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi