Άρχοντας Bet: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ σε… μερική κόντρα!

Γερή κόντρα αναμένεται στο Etihad Stadium μεταξύ δυο αντιπάλων (Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ) που έχουν ΄΄προηγούμενα΄΄ όχι μόνο από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Επισκεφθείτε τον Άρχοντα στο www.arxondasbet.com, διαβάστε από το πρωί τα previews σημαντικών αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά του και ενημερωθείτε για  τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες 2018 στην Ελλάδα, με τις νέες προσφορές όπως η Stoiximan.

Η Μάντσεστερ Σίτι περνάει μια ακόμη κρίση ταυτότητας και μετά από την ήττα από την συμπολίτισσα United θα πρέπει να βρει πάνω απ όλα την αυτοπεποίθηση της για να αντιπαρατεθεί στην Λίβερπουλ να την κοντράρει και …ότι ήθελε προκύψει για την συνέχεια.

Ο Αουγκέρο επανήλθε στο ματς πρωταθλήματος με στόχο να βρει ρυθμό και να είναι έτοιμος για το ματς της Τρίτης. Με την είσοδο του στην 11αδα θα επανέλθουν οι ισορροπίες επιθετικά και κυρίως θα νοιώσουν καλύτερα όλοι οι υπόλοιποι που αν και διαθέτουν προσόντα υστερούν αρκετά σε θέματα (αγωνιστικής) προσωπικότητας.

Η Λίβερπουλ έχοντας καλή ψυχολογία κρατάει και τον πολυπαθή της χώρο της άμυνας σε αρκετά καλά επίπεδα δεχόμενη λιγότερους κινδύνους απ ότι λίγο πριν καιρό.

Δεν έγινε ξαφνικά ομάδα με αξιοπιστία στα μετόπισθεν, όμως παίζοντας με καλή τακτική και με στόχο τις κόντρες απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν και να παλέψουν απέναντι σε ομάδες με επιθετικό ταλέντο χωρίς να κάνουν το ματς μία σου και μία μου.

Θα υπάρξει επιθετικότητα και γκολ στο ματς ίσως και από τις δυο πλευρές, όμως οι προσφορές εταιρείες στοιχήματος πήραν τα μέτρα τους σε αυτόν τον τομέα και πλέον οι αποδόσεις είναι άνευ σημασίας.

Ενδιαφέρον όμως προκύπτει και για την περίπτωση τέρματος νωρίς όπου σύμφωνα με την αριθμητική των ομάδων το πρώτο 15λεπτο για την γηπεδούχο και το δεύτερο για την φιλοξενούμενη είναι από τα ισχυρά τους όπλα κάτι που έκανε τις εταιρείες να δώσουν έμφαση στο πρώτο μισάωρο και αντίστοιχα να καταποντιστεί η απόδοση για τυχόν τέρμα στο διάστημα αυτό.

Από το προηγούμενο όμως ματς έχει καταγραφεί η πανίσχυρη στατιστική του Απρίληπου θέλει τους κόκκινους είτε να περνάνε αλώβητοι είτε ακόμη και με 4αρες και 5αρες παίζοντας στον μήνα αυτό.

Οι λίγες επιτυχίες της Σίτι συνοδεύονται από χαμηλά σκορ ενώ ακόμη και οι ισοπαλίες είναι κάτω από το όριο των τριών τερμάτων.

Όλοι αναμένουν ένα ματς με πολλά γκολ και βέβαια οι βασικές προδιαγραφές υπάρχουν. Όμως δεν έχουν κανένα ΄΄ειδικό ενδιαφέρον΄΄ και αντίθετα δεν είναι και τόσο ισχυρές στην επιβεβαίωση των πιθανοτήτων.

Η απόφαση είναι για μερική κόντρα, κατ αρχάς για την ώρα του πρώτου τέρματος όπου επιλέχθηκε η στατιστική πλευρά (μετά το 28΄) αλλά επιπλέον και η περίπτωση των λιγότερων προσπαθειών που τυχόν θα βρούνε εστία γιατί αυτό υποστηρίζει η ιστορία.

Πιο αναλυτικά οι στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα στον Άρχοντα | πηγή: arxondasbet.com

Πρόσληψη κτηνιάτρου στην Ένωση Αγρινίου