ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣοβαρά προβλήματα στην Αιτωλοακαρνανία λόγω της κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα στην Αιτωλοακαρνανία λόγω της κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα στην Αιτωλοακαρνανία λόγω της κακοκαιρίας

Αρκετά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από σήμερα το πρωί σε αρκετές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, λόγω των θυελλωδών ανέμων και της σφοδρής βροχόπτωσης σε ολόκληρο το νομό.

Συγκεκριμένα, με μεγάλη δυσκολία πραγματοποιείται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε κάποια σημεία της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, λόγω του μεγάλου όγκου νερού που έχει συγκεντρωθεί στην άσφαλτο.

Η πολιτική προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται σε εγρήγορση, αφού αρκετά μηχανήματά της βρίσκονται σε διάφορα σημεία του νομού και προσπαθούν να διευκολύνουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, τόσο απομακρύνοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα νερού από τους δρόμους που έχουν πλημμυρίσει, όπως και καθαρίζοντας τις πέτρες που έχουν γεμίσει την άσφαλτο σε δρόμους της ορεινής Τριχωνίδας και Ναυπακτίας, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης.

Στο Μεσολόγγι αρκετές βάρκες αναποδογυρίστηκαν από τους θυελλώδεις ανέμους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και στην περιοχή του ορεινού Βάλτου, χάρη στην υπερχείλιση του ποταμού Ίναχου, που έχει πλημμυρίσει πολλά από τα κοντινά χωράφια.

Μπάμπης Τσιρώνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr