ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ πρόεδρος της ΔΕΥΑ «δείχνει» τον αντιπρόεδρο για τον κοριό

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ «δείχνει» τον αντιπρόεδρο για τον κοριό

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ «δείχνει» τον αντιπρόεδρο για τον κοριό

Με επιτακτικό τρόπο ζητήθηκε από την αντιπολίτευση του Δήμου Αγρινίου ενημέρωση για την υπόθεση του κοριού στη ΔΕΥΑ Αγρινίου, με τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης, Γιάννη Φαρμάκη να αποκαλύπτει ότι έχει στραφεί κατά του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ…!

Όπως ανέφερε ο Γ. Φαρμάκης η ύποπτη συσκευή αποκαλύφθηκε τυχαία, όταν ο ίδιος αναζητούσε φορτιστή για να φορτίσει το κινητό του, τότε όπως εξήγησε, παρουσία του υπηρεσιακού διευθυντή  βρέθηκε ένας «φορτιστής» που ήταν τοποθετημένος στο τοίχο χαμηλά πίσω από το γραφείο του αντιπροέδρου της επιχείρησης. Ωστόσο σύμφωνα με το Γιάννη Φαρμάκη η συσκευή αυτή δεν ήταν φορτιστής. «Το έπιασε, ήταν ζεστό και μου έκανε εντύπωση τι φορτιστής είναι αυτός» περιέγραψε ο Γιάννης Φαρμάκης. Ανέφερε ακόμη πως άμεσα ενημέρωσε το δήμαρχο Αγρινίου και την Αστυνομία που ανέλαβε τη σχετική έρευνα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε συνομιλία που είχε με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ, παρουσία του αντιδημάρχου Χρ. Ζαρκαβέλη, με το Γιάννη Φαρμάκη να μεταφέρει ότι ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ του απάντησε πως είχε φορτίσει το κινητό του τηλέφωνο από τη συσκευή αυτή. Μετά από αυτή τη συνομιλία όπως ανέφερε ο Γ. Φαρμάκης εκτίμησε ότι θα πρέπει να στραφεί κατά του αντιπροέδρου της δημοτικής επιχείρησης, «προκειμένου ως χρήστης  η έρευνα να συγκεντρωθεί σε αυτό το πρόσωπο».

Νωρίτερα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Πάνος Καψάλης, που τυγχάνει και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑ, έκανε λόγο για ανήθικη πράξη που πλήττει το κύρος της ΔΕΥΑ. «Οφείλατε να μας έχετε ενημερώσει, όταν 15 μέρες μετά δεν έχουμε απολύτως καμία ενημέρωση, αυτό αφήνει περιθώρια για σκέψεις…» είπε ο Π. Καψάλης και υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από τις έρευνες που γίνονται από τους αρμοδίους» (σ.σ. ΕΛ.ΑΣ.).

Όπως ανέφερε μάλιστα από τη διοίκηση της ΔΕΥΑ αλλά και του Δήμου δεν υπάρχει καμία ενημέρωση παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ως μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑ έχει προ 10ημέρου με έγγραφό του ζητήσει ενημέρωση, αλλά δεν πήρε, όπως ανέφερε, καμία απάντηση. «Δεν γίνεται να είμαστε στο σκοτάδι, όταν βαλλόμαστε από ερωτήσεις από τους πολίτες» είπε χαρακτηριστικά ο Π. Καψάλης.

Σε ανάλογους τόνους κινήθηκαν και οι υπόλοιποι επικεφαλής των παρατάξεων με τον Τ. Παπανικολάου να μιλά για «πλήγμα στη Δημοκρατία»  και τον Γ. Καραμητσόπουλο να επισημαίνει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε η τοποθέτηση του Λευτέρη Τηλιγάδα από το Ανυπότακτο Αγρίνιο εκτιμώντας ότι η παρακολούθηση του γραφείου του προέδρου της ΔΕΥΑ θα έγινε είτε από κάποιον περαστικό, είτε από υπηρεσιακό παράγοντα, είτε από πολιτικό πρόσωπο. Εκτίμησε δε ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ γνωρίζει. «Ο Φαρμάκης ξέρει» είπε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για δύο μηνύσεις από την πλευρά του προέδρου της ΔΕΥΑ μια κατ’ αγνώστων και μια προσωπική, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Λ. Τηλιγάδας.

Πάντως ο  Γιάννης Φαρμάκης ανέφερε πως δεν είχε σκοπό να αποκρύψει κάτι από την αντιπολίτευση προτίμησε ωστόσο να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο κατευθείαν από τη στιγμή που προγραμματίστηκε συνεδρίαση

Δημήτρης Παπαδάκης – Εφημερίδα Συνείδηση

Νίκος Παπαναστάσης: “Η μόνη ελπίδα για ειρήνη είναι να έχει ο Παλαιστινιακός λαός ελεύθερη πατρίδα”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ