Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στο δικαστήριο – Αμίλητος ο Μάνος Δασκαλάκης (video)

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης. Λίγο αργότερα κατέφτασε στο δικαστήριο και η Ρούλα Πισπιρίγκου….

Φοιτήτρια από την Πάτρα σώζει από τον θάνατο άντρα σε πυλωτή πολυκατοικίας

Η φοιτήτρια από την Πάτρα Χρυσάνθη Πουλαράκη ήταν παρούσα στο περιστατικό την Τρίτη 17/1/2023 το απόγευμα και βοήθησε και αυτή χάρη στις γνώσεις και την εκπαίδευση της, στο να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή. Το περαστικό εξελίχθηκε στην διπλανή πολυκατοικία. Έχει εκπαιδευτεί στην ναυαγοσωστικη σχολη Patraslifeguards και η επέμβαση της ήταν πραγματικά σωτήρια έως ότου έρθει το ΕΚΑΒ….

Πάτρα: αναπληρωτής διοικητής νοσοκομείου σε νυχτερινή έφοδο με τις πυτζάμες για κοπανατζήδες!

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει στην Πάτρα, η «καταδρομική» που έκανε αναπληρωτής διοικητής με τις πυτζάμες στο νοσοκομείο, για να «πιάσει επ’ αυτοφώρω» εργαζόμενους που απουσίαζαν από την εργασία τους στα εξωτερικά ιατρεία….

Πάτρα – πλαστές συνταγογραφήσεις: Eργαζόμενος στα Σώματα Ασφαλείας βρέθηκε με συνταγή ναρκωτικών!

Σε τεράστιο σοκ βρέθηκε ένας 34χρονος Πατρινός, εργαζόμενος σε Σώμα Ασφαλείας καθώς αποκαλύφθηκε ότι έπεσε θύμα του γιατρού που συνταγογραφούσε ναρκωτικές ουσίες σε ΑΜΚΑ ανυποψίαστων πολιτών….

Πάτρα: Σε παύση ο γιατρός που «φόρτωνε» φάρμακα με ναρκωτικές ουσίες σε ΑΜΚΑ ανύποπτων πολιτών

Ποινή προσωρινής παύσης άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος για συνταγογράφηση στην Πάτρα ναρκωτικών στα ΑΜΚΑ ανύποπτων πολιτών από το Πειθαρχικό του Πανελλήνιου Ιατρικού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ