ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΠανδημία – Αιτωλοακαρνανία: Εντείνεται η ανησυχία για τα κρούσματα στους υγειονομικούς του Αγρινίου

Πανδημία – Αιτωλοακαρνανία: Εντείνεται η ανησυχία για τα κρούσματα στους υγειονομικούς του Αγρινίου

Πανδημία – Αιτωλοακαρνανία: Εντείνεται η ανησυχία για τα κρούσματα στους υγειονομικούς του Αγρινίου

Σταθερά πάνω από 20 οι νοσηλευόμενοι στην κλινική covid

23 νέα κρούσματα κατέγραψε χθες ο ΕΟΔΥ στην Αιτωλοακαρνανία. Τα νέα κρούσματα ανεβάζουν το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν από τις αρχές Νοεμβρίου σε περίπου 400, δείχνοντας ότι παρά το lockdown η πανδημία σε τοπικό επίπεδο έχει σταθεροποιηθεί σε υψηλότερες καταγραφές ως προς τον ημερήσιο αριθμό των κρουσμάτων σε σχέση με τις αρχές Νοεμβρίου και το διάστημα πριν το lockdown.

Εντωμεταξύ παραμένει ανησυχητική η κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου αναφορικά τόσο με τα κρούσματα που εντοπίζονται στο προσωπικό του Νοσοκομείου, όσο και με τον αριθμό των νοσηλευομένων στην κλινική covid. Χθες επιβεβαιώθηκε ένα ακόμη κρούσμα σε ιατρό του Νοσοκομείου Αγρινίου, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες σε 14.

Την ίδια ώρα ο αριθμός των νοσηλευομένων παραμένει σταθερά πάνω από 20, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν γίνει και διακομιδές προς το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, καθώς επίσης και προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Χθες μάλιστα μια ηλικιωμένη γυναίκα κατέληξε στο Νοσοκομείο Αγρινίου από επιπλοκές του covid.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι από τις καταγραφές του ΕΟΔΥ τις τελευταίες ημέρες το Αγρίνιο συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της εξέλιξης της πανδημίας με τα περισσότερα κρούσματα, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες κρούσματα καταγράφονται και σε άλλες περιοχές, όπως στη Βόνιτσα όπου εντοπίστηκαν έξι κρούσματα, καθώς επίσης στην Αμφιλοχία, αλλά  και την περιοχή του Μεσολογγίου, δείχνοντας ότι σιγά – σιγά μεγαλώνει και η γεωγραφική διασπορά των κρουσμάτων.

Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr