Η βάφτιση του Στέφανου και τα εγκεφαλικά στην Αριστερά

Κάπου στο βάθος ο Αλέξης σηκώθηκε για ζέσταμα από τον πάγκο...

Η βάφτιση του Στέφανου και τα εγκεφαλικά στην Αριστερά

Πραγματικά ο Στέφανος Κασσελάκης όχι μόνο θα αφήσει χωρίς δουλειά όσους γράφουν σενάρια για επιθεώρηση αλλά θα αφήσει και χωρίς κόμμα τον χώρο που καλύπτει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση «με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταύρος από το λάδι, ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος», θα μείνει στην πολιτική Ιστορία της χώρας.

Μάλλον όμως θα μείνει και στην ιατρική Ιστορία της χώρας από τα εγκεφαλικά που μοίρασε σε αριστερούς που έχουν μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι τόσο λόγω ιδεολογικής ταύτισης όσο της θέλησης να ξαναδούν την Αριστερά να κυβερνά.

Μισό λεπτό όμως, ποια Αριστερά; Μπορεί κάποτε να ανέχθηκαν το περιστέρι του Αγίου Πνεύματος να κάθεται στο κεφάλι του Πάνου Καμμένου αλλά τότε ήταν χρόνια δύσκολα που έπρεπε ο λαϊκισμός τους να συγκυβερνήσει με τον λαϊκισμό της ultra δεξιάς, οπότε έκαναν την καρδιά τους πέτρα...

Τώρα όμως; Πως να το καταπιούν αυτό το αναστάσιμο άγγελμα της συνένωσης της ΕΑΜικής παράδοσης με την Ελληνορθοδοξία σε αμερικάνικο έδαφος, με τον πρόεδρο να περιγράφει θαύματα με σταυρούς και πετραχήλια; 

Ο άνθρωπος που έχει φτιάξει όλο αυτό το τουρλουμπούκι στο προσκήνιο, ο αμίμητος Πολάκης έσπευσε ασμένως να βγάλει την ουρά του απέξω. Έδωσε "τσακ μπαμ" μια "συνέντευξη" στην Αυγή προκειμένου να εξηγήσει στους ψηφοφόρους και τα στελέχη ότι δεν ήταν αυτός ο Κασσελάκης που εκείνος γαλούχησε μέσα σε μια βδομάδα ώστε να πάρει το κόμμα!

"Η ιδεολογική μας ταυτότητα δεν είναι από τα θέματα που μπορούν να μπουν στην κουβέντα. Για να είμαστε καθαροί, άλλος ιδεολογικός προσανατολισμός σημαίνει άλλο κόμμα. Όλοι μας ανεξαιρέτως δεσμευόμαστε από το καταστατικό του κόμματος και τις αποφάσεις των συνεδρίων", είπε ο αψύς Κρητικός και γέλασαν και τα τσιμέντα!

Κάπου στο βάθος ο Αλέξης σηκώθηκε για ζέσταμα από τον πάγκο...

Εφημερίδα "Συνείδηση"

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ράμα που δεν θέλει το Μπελέρη δήμαρχο, μήπως και αυτός τον προτιμά ευρωβουλευτή;

Το θέμα Μπελέρη δεν είναι εσωτερικό, είναι θέμα εξωτερικής πολιτικής και είναι θέμα ευρωπαϊκό