ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΗ πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και η Ε.ΕΝ.Ε «υπέρμαχοι» της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου του Προστάτη

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και η Ε.ΕΝ.Ε «υπέρμαχοι» της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου του Προστάτη

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και η Ε.ΕΝ.Ε «υπέρμαχοι» της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου του Προστάτη

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και η Ε.ΕΝ.Ε θέτοντας  πάντα ως πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Μελών και των εργαζομένων τους, ειδικά σε θέματα που αφορούν στην υγεία, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 11 Απριλίου διαδικτυακό webinar με θέμα «Πρόληψη και αντιμετώπιση για τον Καρκίνο του Προστάτη».

Ειδικότερα, στο διαδικτυακό webinar  που συνδιοργάνωσαν οι δυο φορείςσυμμετείχαν διακεκριμένοι Καθηγητές και Ιατροί, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά με τις χρήσιμες συμβουλές τους στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη. Το πάνελ,το οποίο συντόνισε ο Παύλος Ευθυμίου, Γενικός Διευθυντής της Ε.ΕΝ.Ε.. απαρτίστηκε από τους:Γεράσιμο ΑλιβιζάτοΟυρολόγο – Διευθυντή Γ΄ Ουρολογικής Κλινικής του νοσοκομείουΥγεία, Dr. med. Βασίλειο ΓκολεζάκηΔιπλ/χο & Διδάκτωρ Παν/μίου Aachen,Ειδικευθείς Oberhausen Γερμανία,Πιστοποιημένος Χειρουργός Ρομποτικής ΧειρουργικήςΙατρικό Κέντρο Αθηνών,Δρ Αθανάσιος Ε. Δελλής MD, PhD, FEBUΑναπληρωτής Καθηγητής Ουρολογίας ΕΚΠΑ,Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Επίσης, τοποθετήθηκαν οΣάββας ΣαββόπουλοςΨυχίατρος – Ψυχαναλυτής,Διδάσκων αναλυτής της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας,Μέλος της Διεθνούς Ψυχαναλυτικής Ένωσης,Μέλος του Ψυχοσωματικού Ινστιτούτου των Παρισίων- P. Marty και οΚωνσταντίνος Γ. ΣτραβοδήμοςΚαθηγητής ΟυρολογίαςΙατρική Σχολή ΕΚΠΑ.

Το webinar πραγματοποιήθηκε εντός του ωραρίου εργασίας και πολλοί εργαζόμενοι είχαν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν ταυτόχροναζωντανά, σε ειδικά προετοιμασμένους χώρους της Εταιρίας ή από το Γραφείο τους. Το μήνυμα του webinarήταν η σημασία της διαμόρφωσης και καλλιέργειας μίας κουλτούρας πρόληψης προς τους Εργαζόμενους των δυο φορέων.

Η συνέργεια της Ε.ΕΝ.Ε και της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτέλεσεμια πρωτοβουλία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τα Μέλη τους. Με την πολύτιμη συμβολή όλων των συντελεστών και συμμετεχόντων στο webinar καλύφθηκε η απόσταση μεταξύ τωνεπιστημονικών γνώσεων και της γενικής άποψης αναφορικά με τη δυνατότητα αντιμετώπισης τουκαρκίνου του προστάτη, η οποία έκλεισε με αισιόδοξα μηνύματα.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless EC,TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack, DraculiCoffee,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA, Πρόκος,Ιωνική Σφολιάτα, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα, CoffeeIsland

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:

Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση από τη EUROCERTS.A..

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/

ΕΟΔΥ – Αιτωλοακαρνανία: Τα σημεία δωρεάν ελέγχων rapid test αύριο Παρασκευή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr