Άρης Μουγκοπέτρος από το νοσοκομείο: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο, φοβόμουν τις κροτίδες...

Άρης Μουγκοπέτρος από το νοσοκομείο: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο, φοβόμουν τις κροτίδες...

Βίντεο ανάρτησε από το νοσοκομείο ο μουσικός Άρης Μουγκοπέτρος σχετικά με το ατύχημα που είχε με την κροτίδα. Όπως λέει, νόμιζε πως κρατούσε καπνογόνο. «Φοβόμουν τις κροτίδες δεν πήγα καν στην Ανάσταση», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝓐𝓡𝓘𝓢 𝓜𝓞𝓤𝓖𝓞𝓟𝓔𝓣𝓡𝓞𝓢 (@aris_mougopetros)

«Αγαπημένοι μου φίλοι δεν έχω πραγματικά λόγια για τα λόγια σας. Πραγματικά με συγκινείτε, είστε η δύναμή μου. Έχω πίστη στον Θεό, θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια μου και να τα πάρω αγκαλιά. Δυστυχώς από τον μεγαλύτερο φόβο μου την πάτησα γιατί εγώ δεν πήγα ούτε καν στην Ανάσταση γιατί φοβόμουν τις κροτίδες για τα μικρά μου και για μένα και βρέθηκε από θαμώνα του μαγαζιού στο χέρι μου κάτι το οποίο ήταν… νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο γιατί αν κοιτάξετε υπήρχαν διάφορα βίντεο που έρχονταν σε πανηγύρια με καπνογόνα.

Και έχοντας στο μυαλό μου ότι αυτό είναι απλά ένα καπνογόνο, το κράτησα σαν πανίβλακας, σαν πανίβλακας παιδιά και έχασα πραγματικά ό,τι πιο πολύτιμο είχα αυτή τη στιγμή πέρα από τα μάτια μου γιατί πραγματικά δεν θα μπορούσα να δω τα παιδιά μου.

Έχω πίστη στον Θεό, έχω πίστη σε εσάς. Πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια αυτό που έχω κερδίσει από εσάς είναι η αγάπη σας και σας αγαπώ πολύ, θα επιστρέψω δυνατός», λέει στο βίντεο, εμφανώς συγκινημένος.

Τι λένε η σύζυγος και ο αδερφός του

«Δεν ξέρω και εγώ πάρα πολλά, δεν ήμουν μπροστά στο συμβάν, γιατί κοιμόμουν, ήμουν με τα δίδυμα. Έχουμε σοκαριστεί, έχουμε διαφύγει όμως τον κίνδυνο. Το παλεύουμε, τα το παλέψει και ο Άρης και σίγουρα όταν θα γίνει καλά θα σας μιλήσει και ο ίδιος.

Τώρα είναι στο δωμάτιό του, αναρρώνει», δήλωσε η σύζυγός του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την πορεία της υγείας του.

 

 

 

https: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αγρίνιο: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους δύο δραπέτες από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να εντοπιστούν οι δύο νεαροί που δραπέτευσαν από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου, ανήμερα του Πάσχα.

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας;