Αγρίνιο - Ημερίδα με θέμα: “Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020”

Την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 στις 19.00, στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο

PAA_SEPT2019-496x331

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί ενημερωτική ημερίδα απολογιστικού χαρακτήρα με θέμα: “Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020”.

Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση & ενημέρωση του κοινού αναφορικά με το ΠΑΑ 2014-2020, το έργο της Περιφέρειας, τις Ομάδες Παραγωγών και τη Μεταποίηση αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλείατου ΥΠΑΑΤ.

Στις διεργασίες της Ημερίδας θα συμμετάσχουν ως ομιλητές οι: Στουρνάρας Κωνσταντίνος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων & Εδαφοϋδατικών πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σε ομιλία με θέμα: « Εγγειοβελτιωτικά έργα & ΠΑΑ», Κολοβού Γεωργία, Προϊσταμένη Τμήματος Υλοποίησης Δράσεων ΠΑΑ της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, σε ομιλία με θέμα: «Υπομέτρο 4.2 / Μεταποίηση του ΠΑΑ 2014-2020», Βλάχος Σάββας, Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε ομιλία με θέμα: «Η Οικοτεχνία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», Παπαθανασίου Βασίλειος, Προϊστάμενος Τμήματος Συντονισμού & Υλοποίησης του ΠΑΑ της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ σε ομιλία με θέμα: «Το ΠΑΑ ως κύριος μοχλός Αγροτικής Ανάπτυξης» και η Μαυρομμάτη Αθανασία, Επικ. Καθηγήτρια Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών σε ομιλία με θέμα: «Χρηματοδοτικά Εργαλεία Επιχειρήσεων της Πρωτογενούς Παραγωγής». Στον συντονισμό της συζήτησης θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας θα δοθεί χρόνος στο κοινό ώστε να θέσει πιθανά ερωτήματα προς τους ομιλητές αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τις ευρύτερες θεματικές.

Για να εγγραφείτε στις διεργασίες της Ημερίδας, επιλέξτε εδώ.

Εναλλακτικά, σκανάρετε το QRcode.