Έγκλημα στην Άρτα: Kοντά στην Αιτωλοακαρνανία eντοπίστηκε το αυτοκίνητο του δράστη – Ο διάλογος με έναν βοσκό

Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η σύλληψη του άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του στο Αστροχώρι στην ορεινή Άρτα.

Πάτρα 26χρονη Σλοβενία

Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η σύλληψη του άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του στο Αστροχώρι στην ορεινή Άρτα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά την δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στην Άρτα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο ως  δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του. Στις 5:00 το απόγευμα ο άνδρας από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές, αναφέρει το  newsit.gr.

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το στυγερό έγκλημα στην Άρτα.

Όπως μετέδωσε το epirus-tv-news, ο 29χρονος έφτασε στο σπίτι λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο άνδρα ενώ πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο φερόμενος ως δράστης πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο από την κόρη του θύματος, ενώ το πρώην ζευγάρι έχει και ένα παιδί 2,5 ετών.

Μετά το διαζύγιο, η γυναίκα μαζί με το παιδί έμεναν στο πατρικό της. Σήμερα ο γαμπρός του ηλικιωμένου  τηλεφώνησε και τον ενημέρωσε 'οτι θα επισκεπτόταν το σπίτι του, λέγοντας πως θέλει να δει το παιδί.

Φτάνοντας εκεί, τον σκότωσε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά και της απόπειρας.

Οι κάτοικοι του χωριού είναι συγκλονισμένοι, καθώς περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς έσπευσαν στο σημείο και είδαν νεκρό τον συντοπίτη τους.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, o φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το συγκινητικό μήνυμα στην 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με οξύ στη Μεσσήνη