ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΤο 2° Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας είναι γεγονός – Το Σάββατο 9 Μαρτίου

Το 2° Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας είναι γεγονός – Το Σάββατο 9 Μαρτίου

Το 2° Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας είναι γεγονός – Το Σάββατο 9 Μαρτίου

Στην Βόνιτσα θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου 2019 το Δεύτερο Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι με συμμετοχή από πολλά χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Το Αποκριάτικο Παιδικό Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί στην Βόνιτσα το Σάββατο 9 Μαρτίου  στις 16:45μμ στον κεντρικό δρόμο με εκκίνηση από το Γυμνάσιο-Λύκειο Βόνιτσας με κατάληξη στην πλατεία της Βόνιτσας όπου θα πραγματοποιηθεί το παιδικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις κλόουν και πολύ μουσική.

Στην πλατεία θα υπάρχουν χυμοί, τοστ και αναψυκτικά για όλα τα παιδιά και  δύο κλόουν που θα παίξουν με τα παιδιά

Τα αποκριάτικα παιδικά γκρουπ θα συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Βόνιτσας από τις 16:00 . Εκεί θα γίνει ενημέρωση για την απόσταση που πρέπει να έχουν μεταξύ τους, θα γίνει η κλήρωση για την σειρά παρέλασης των γκρουπ.

Αυτές της ημέρες περισσότερα από 400  παιδιά  προετοιμάζονται πυρετωδώς και είναι σίγουρο ότι όλα τα παιδιά θα απολαύσουν το αποκριάτικο πάρτι και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους .

Τα  γκρουπ  που θα συμμετάσχουν είναι τα εξής:

ΔΡΥΜΟΣ: γοργόνες και μάγκες

ΘΥΡΡΕΙΟ: Θυρρειώτικα μαγειρέματα

ΠΛΑΓΙΑ: Μίμοι

ΚΔΑΠ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Μπουμ…. Στόουνς

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ : Γηροκομείο Κατούνας

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ :  Α) Πειρατές Β) Ινδιάνοι Γ) Λουλούδια μωρά Δ) Γκέισες Φαραώ Ε) Πρωτόγονοι Ζ) Τσιγγάνες Μαχαραγιάδες Η) Κότες , Κοκόρια και Φλαμίνγκο

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Μπαμ μπουμ και τρως

Την Αποκριάτικη παιδική Παρέλαση θα την ξεκινήσουν κλόουν

Θα υπάρχουν νικητήρια αποκριάτικα παιδικά γκρουπ:

Τιμητικά τα τρία πρώτα γκρουπ θα ξεκινήσουν το καρναβάλι του Γληγοράκη την Καθαρή Δευτέρα στην Βόνιτσα.

Θα υπάρχει επιτροπή που θα αποτελείται από 4 άτομα τα οποία θα είναι εκτός Δήμου και που θα έχουν μεγάλη εμπειρία από παιδικά καρναβάλια σε Πάτρα και Ξάνθη. Η επιτροπή θα κρίνει τους νικητές του παιδικού καρναβαλιού και θα βρίσκεται ανάμεσα από τα γκρουπ με αποκριάτικες στολές .

Αυτό που βαθμολογεί η επιτροπή είναι το κέφι , η πρωτοτυπία στολής, ο συγχρονισμός των παιδιών από τους επικεφαλής και ο χορός …….

Στόχος του παιδικού αποκριάτικου καρναβαλιού είναι να μαζέψει όλα τα παιδιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε ένα ξεχωριστό καρναβάλι με σκοπό να  καθιερωθεί και να διοργανώνεται όχι μόνο στην Βόνιτσα αλλά και στις άλλες δύο έδρες του Δήμου ( Κατούνα, Πάλαιρος)

Καλή διασκέδαση!!!!

aktio

Παναιτώλιο: Γιορτή πίτας με τραγούδια της ταβέρνας και κρασί

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr