Η φωτογραφία της ημέρας!

Προ ημερών είχαμε ασχοληθεί με την έντονη δυσφορία που προκαλούν σε φιλάθλους και όχι μόνο (διαβάστε εδώ) τα υπερβολικά έως ακραία μέτρα που λαμβάνει η τοπική αστυνομία στα παιχνίδια του Παναιτωλικού, ακόμα και σε φιλικά, την ίδια ώρα που συνοικίες και περιοχές έχουν ξεχάσει το χρώμα των περιπολικών.

Έτσι λοιπόν αναγνώστης μας έστειλε την συγκεκριμένη φωτογραφία, με αστυνομικό άρωμα… από την χθεσινή φιλική αναμέτρηση της Αγρινιώτικης ομάδας με την Παναχαϊκή. Μία φωτογραφία που νομίζουμε ότι τα λέει όλα. Καμιά 600αρια άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο, μεταξύ αυτών και 10 Πατρινοί, αλλά είπαμε τα μέτρα είναι μέτρα.

Εκτός γηπέδου βρέθηκε για μία ακόμα φορά κλούβα των ΜΑΤ (φαίνεται υπάρχουν πάντα πληροφορίες για σοβαρά επεισόδια ακόμα και σε αγώνες τζούνιορ) ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά… Και όλα αυτά παραμονή της Παναγίας. Ευτυχώς που οι «δύσμοιροι» οι αστυνομικοί που βλέπετε στη φωτογραφία βρήκαν ίσκιο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κινδύνευαν με λιποθυμίες από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα του παιχνιδιού.

gip astin

Παραφράζοντας λοιπόν την ιστορική ατάκα «λεφτά υπάρχουν» θα λέγαμε ότι «αστυνομία υπάρχει». Μόνο όταν και όπου βέβαια θέλουν κάποιοι που αποφασίζουν με τα δικά τους αλάνθαστα… κριτήρια!