Δυτική Ελλάδα: Τι ερευνάται για το θάνατο του 25χρονου Πατρινού Εύζωνα Σπύρου Θωμά – Κατέληξε σε θάλαμο της Προεδρικής Φρουράς

Τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώνει η έρευνα που διενεργείται για τον εντοπισμό των αιτίων του θανάτου του 25χρονου Πατρινού Εύζωνα Σπύρου Θωμά.

Στην ύπαρξη κάποιου σπάνιου καρδιολογικού προβλήματος εστιάζουν οι ερευνητές και για το λόγο αυτό τα μέλη της οικόγενειας του αδικοχαμένου νεαρού, έχει μπει στην διαδικασία σειράς εξετάσεων προκειμένου να πάρουν επιστημονικές απαντήσεις για τον απροσδόκητο χαμό του παιδιού τους.

Πληροφορίες θέλουν το τελευταίο διάστημα ο νεαρός να είχε παραπονεθεί για κόπωση.

Το προσεχές διάστημα αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουν παραγγελθεί από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται πως ο Σπύρος Θωμάς άφησε την τελευταία του πνοή στις 22 Φεβρουαρίου, παρά τις εκτεταμένες προσπάθειες ανάνηψης, που έγιναν μέσα στον θάλαμο της Προεδρικής Φρουράς όπου ξεκουραζόταν, μετά την υπηρεσία του. Προς το παρόν, και μετά την ιατροδικαστική εξέταση για τον ξαφνικό του θάνατο, δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό πρόβλημα υγείας.

Σε δηλώσεις του ο πατέρας του Χρήστος Θωμάς είχε αναφέρει»Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η εκπαίδευση των Ευζώνων είναι απαιτητική, όμως είχε κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις καρδιάς. Το παιδί ήταν αθλητής και είχε υποβληθεί στην Πάτρα πολλές φορές σε καρδιολογικές εξετάσεις και τεστ αντοχής. Εξετάσεις που επανέλαβε και κατά την κατάταξή του στο Στρατό αλλά και για την Προεδρική Φρουρά»

tempo24.news

«Πνίγεται» στα κουνούπια το Αιτωλικό