Ζόζεφιν – Νίνο: Τέλος στις φήμες χωρισμού [Εικόνα]

Την Καθαρά Δευτερά 18/3 μια όμορφη φωτογραφία ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ζόζεφιν μαζί με τον σύντροφο της Νίνο. Μπορεί η Ζόζεφιν…

nino-josephine-1

Την Καθαρά Δευτερά 18/3 μια όμορφη φωτογραφία ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ζόζεφιν μαζί με τον σύντροφο της Νίνο.

Μπορεί η Ζόζεφιν και ο Νίνο να έκαναν unfollow ο ένας στον άλλον στο Instagram, όμως δεν χώρισαν.

Βέβαια, η τραγουδίστρια είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα περί κρίσης και η απόδειξη ότι το ζευγάρι είναι μια χαρά ήρθε από την κοινή τους φωτογραφία.

Μάλιστα, η Ζοζεφίν σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει: «Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε. Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας. Έχω γνωρίσει τους γονείς του». Κάτι που επανέλαβε και στο Πρωινό πριν από λίγες μέρες.