ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΖουράρις: «Η ΝΔ δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;» (βίντεο)

Ζουράρις: «Η ΝΔ δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;» (βίντεο)

Ζουράρις: «Η ΝΔ δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;» (βίντεο)

«Γιατί δεν συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ που ήταν εθνικό πατριωτικό», είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Τη συνεργασία με την Ελληνική Λύση μετεκλογικά για το σχηματισμό κυβέρνησης δεν απέκλεισε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ3.

«Και με τον Βελόπουλο και με οτιδήποτε επίσης τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Γιατί δεν συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ που ήταν το εθνικό πατριωτικό, η ΝΔ δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;».

Σε ερώτηση αν σε μια υπόθεση εργασίας θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση με το κόμμα του, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «Δεν είναι επιστημονική δυνατότητα σε μένα να δώσω απάντηση, γιατί η ερώτηση σας είναι περιγραφική και δεν έχει στοιχεία επιστήμης.

Και με τον διάβολο ακόμη επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας».

Τέλος, ερωτηθείς για την βάση αυτής της συνεργασίας, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Θα δούμε, ιδέα δεν έχω, δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα».

Δείτε το βίντεο: 

 

Πηγή: protothema.gr

Συνεχίζει δυνατά η Σταρακά: περιοδεία σε Παραβόλα – Παντάνασσα (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ