ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΖουράρις: Θα πάω στα δικαστήρια τον Μητσοτάκη

Ζουράρις: Θα πάω στα δικαστήρια τον Μητσοτάκη

Ζουράρις: Θα πάω στα δικαστήρια τον Μητσοτάκη

Ο κ. Ζουράρις το έκανε γνωστό μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για την κύρωση του «Πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ».

Ο κ. Ζουράρις, ανέφερε ότι για τον χαρακτηρισμό «βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας», που τον κατηγόρησε ο πρόεδρος της ΝΔ, «θα σέρνει τον κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια και θα έρχεται στη Βουλή ο αρχηγός να εκλιπαρεί ψηφουλάκια από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην αρθεί η ασυλία του».

Όπως σημείωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, αυτός ο χαρακτηρισμός είναι ατιμωτικός, καθώς στην ελληνική γλώσσα σημαίνει ότι χρηματίστηκε, κι αυτό ,όπως είπε, είναι ατιμωτικό και επιφέρει «ποινικές καταδιώξεις».

Μάλιστα τόνισε πως ο ίδιος επί 50 χρόνια, στις οκτώ γωνιές των ανέμων, σε τέσσερις ηπείρους κήρυξε τον ελληνικό λόγο, την ελληνική πολιτεία και τον ελληνικό πολιτισμό σε 16.000 φοιτητών, δέχεται τον χαρακτηρισμό ως «γυρολόγου», όπως και τον χαρακτηρισμό ως «μαριονέτας».

Διότι, όπως επισήμανε, «μαριονέτα» στην ελληνική γλώσσα σημαίνει το «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση» κι ο ίδιος υπήρξε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση των γραπτών στοιχείων του πολιτισμού διότι «υπηρέτησα με σεβασμό τον «μέγα Έλληνα λόγο», που έδωσε στον άνθρωπο να είναι άνθρωπος κι όχι ανθρωποειδές».

«Ούτε στο υποπόδιο των ποδών μου μπορεί να συγκριθεί το έργο μου με το ανύπαρκτο έργο του κ. Μητσοτάκη» υπογράμμισε ο κ. Ζουράρις.

newsit.gr

Καμμένος: Αυτά είναι τα sms που έστειλα στο Νικολόπουλο! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr