ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΖωή με το θάνατο της έδωσε η 51χρονη Εύη Φλωροπούλου από την Παραβόλα Αγρινίου

Ζωή με το θάνατο της έδωσε η 51χρονη Εύη Φλωροπούλου από την Παραβόλα Αγρινίου

Ζωή με το θάνατο της έδωσε η 51χρονη Εύη Φλωροπούλου από την Παραβόλα Αγρινίου

Η Εύη Φλωροπούλου κηδεύτηκε χθες σε κλίμα οδύνης στην Παραβόλα Αγρινίου μετά τον αδόκητο χαμό της, στα 51 της χρόνια. Όμως, μετά την απόφαση της οικογένειά της να δωρίσουν τα  όργανά της, σε μια ύψιστη κίνηση ανθρωπιάς, χρόνια πάσχοντες κέρδισαν μια νέα ευκαιρία στη ζωή.

Την απόφαση της οικογένειας επικρότησε και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός που απηύθηνε λόγια παρηγοριάς.

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο της Πάτρας

«Στις 24/11/2022 πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, λήψη οργάνων από δότρια ασθενή 51 ετών, που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και κατέληξε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν σ΄αυτή τη διαδικασία και συγκεκριμένα το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και του Αναισθησιολογικού Τμήματος, τους ιατρούς του Ακτινολογικού, Καρδιολογικού, Πνευμονολογικού Τμήματος που συνέβαλαν στη διαγνωστική διαδικασία καθώς και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό που συμμετείχε στην όλη διαδικασία, για την υποδειγματική δουλειά τους και την εξαιρετική συνεργασία τους.

Επίσης ευχαριστεί τις ομάδες λήψης οργάνων του ΠΓΝΠ (Χειρουργική και Οφθαλμολογική Κλινική), του Ωνασείου καθώς και του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι ελήφθησαν οι πνεύμονες, το ήπαρ, οι νεφροί και οι κερατοειδής.

Η Διοίκηση του ΠΓΝΠ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στους συγγενείς της δότριας και παράλληλα τους συγχαίρει για την γενναιοδωρία και τον ανθρωπισμό τους, που θα έχει σαν αποτέλεσμα να συνεχιστεί η ζωή κάποιων συνανθρώπων μας».

Συγκινεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποκάλυψε ότι η αδερφή του Κατερίνα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ