ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΗ Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά για τους «ληστές τραπεζών»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά για τους «ληστές τραπεζών»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά για τους «ληστές τραπεζών»

Το θέμα δεν έρχεται για πρώτη φορά στην επικαιρότητα, είχε προκληθεί ξανά σάλος το 2017

«Για να γίνει γνωστή η ιστοσελίδα μας» απαντά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με το protothema.gr ,για την πλατφόρμα γνωριμίας στην ιστοσελίδα του κόμματός της όπου εμφανίζεται να ζητείται και «ληστής τραπεζών» ως συνεργάτης του κόμματος.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της «Πλεύσης Ελευθερίας», μπορεί ο καθένας να μπει και να επιλέξει το επάγγελμά του ή τις δεξιότητές του και στη συνέχεια, θα επικοινωνήσει μαζί του κάποιος από το κόμμα. Ωστόσο, μέσα στη λίστα των επαγγελμάτων/δεξιοτήτων υπάρχει και η επιλογή «ληστής τραπεζών».

Απαντώντας σε αυτό η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έγραψε στο Twitter: «Η χιουμοριστική επιλογή υπάρχει χρόνια στο site μας, για να γίνει γνωστή η σελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας! Σήμερα έπιασε τόπο! Μπείτε στο site μας, ακολουθείστε τις οδηγίες, με την υπέροχη φωνή του Διαμαντή Καραναστάση, κι ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη».

Και όπως αναφέρουν συνεργάτες της κυρίας Κωνσταντοπούλου η λίστα με τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα» συμπληρώθηκε με «χιουμοριστικές» ιδιότητες όπως «ληστής τραπεζών», «δικτυάς», «μάστορας», «παρακολούθηση τηλεόρασης» που στόχευσαν στην πρόκληση επικοινωνιακού θορύβου ώστε να γίνει γνωστή η ιστοσελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας.

Ζωή Κωνσταντοπούλου -Έβαλε στο σάιτ της «επάγγελμα ληστής τραπεζών» (εικόνα)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ