ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΖευγαράκι Μακρυνείας: Δεντροφύτευση από την Ακτίνα Εθελοντισμού στο πλαίσιο δράσης

Ζευγαράκι Μακρυνείας: Δεντροφύτευση από την Ακτίνα Εθελοντισμού στο πλαίσιο δράσης

Ζευγαράκι Μακρυνείας: Δεντροφύτευση από την Ακτίνα Εθελοντισμού στο πλαίσιο δράσης

Στο Ζευγαράκι Μακρυνείας βρέθηκαν τα μέλη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής δράσης Let’s do it – Οι ρίζες που μας ενώνουν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τo “Let’s do it” επανήλθε ύστερα από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας, φυτεύοντας συμβολικά 2021 δέντρα στον Υμηττό τα οποία συμβολίζουν όλα όσα μας ενώνουν με το παρελθόν μας, με το μέλλον και μας δίνουν δύναμη να προσπαθούμε καθημερινά για έναν καλύτερο κόσμο.

Η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού κ. Βούλα Αρτίκου – Γουργολίτσα επισήμανε:

“Έχουμε επιστρέψει για τα καλά στις δράσεις μας ως Ακτίνα Εθελοντισμού πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και τα μέτρα που επιβάλλει η εποχή λόγω της πανδημίας.

Η συγκεκριμένη δράση έχει ξεχωριστό νόημα καθώς αρκετές εθελοντικές ομάδες ανά την Ελλάδα θα ενωθούν ψηφιακά μέσω της δενδροφύτευσης.

Για εμάς έχει και έναν άλλο σκοπό, να υπενθυμίσουμε ότι ο εθελοντισμός ενώνει, μπορεί να είναι παντού και να εμπνεύσει ανθρώπους όλων των ηλικιών προς όφελος των συμπολιτών μας και του περιβάλλοντος.

Επίσης να τονίσουμε πόσο σημαντική είναι η δενδροφύτευση στη χώρα μας κυρίως μετά τις καταστροφικές καλοκαιρινές πυρκαγιές που κατέστρεψαν αρκετές περιοχές στην Ελλάδα”.

 

Αγρίνιο: 1η Έκθεση Αιτωλοακαρνάνων Εικαστικών στην Παλαιά Δημοτική Αγορά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr