ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΖεστό και γεμάτο αγάπη το χριστουγεννιάτικο γεύμα του Δήμου στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Ζεστό και γεμάτο αγάπη το χριστουγεννιάτικο γεύμα του Δήμου στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Ζεστό και γεμάτο αγάπη το χριστουγεννιάτικο γεύμα του Δήμου στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε μεσημέρι της Τρίτης (27.12.22),  παρουσία του δημάρχου, κ. Κώστα Λύρου και τις ευλογίες του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ.κ Δαμασκηνού,  το  «Γεύμα Αγάπης», που παρέθεσε στο Ραδιομέγαρο για τις γιορτινές μέρες ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου  για τα μέλη του  Κ.Α.Π.Η. και τα μοναχικά άτομα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα θερμά του συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του Δημάρχου να οργανώσει γεύμα αγάπης   εξέφρασε  ο Μητροπολίτης, Δαμασκηνός  και  τόνισε ότι  είναι μια ακόμη εκδήλωση αγάπης και ενδιαφέροντος  της δημοτικής αρχής.  «Τα Χριστούγεννα είναι μια εορτή που πρέπει να υπάρχουν τέτοιες εκδηλώσεις  για να ερχόμαστε οι άνθρωποι πιο κοντά μεταξύ μας. Σε όλους εσάς  θα ήθελα να  προσφέρω την ευλογία  μου, την ευχή μου και την πατρική αγάπη».

Ο Κώστας Λύρος  ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό του Κ.Α.Π.Η.  και συνολικά την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου για την προσπάθεια, η οποία αντανακλάται στην ικανοποίηση των μελών,   ευχήθηκε σε όλους  “Καλή Χρονιά”, υποσχόμενος ότι ο Δήμος  Ι.Π Μεσολογγίου θα είναι πάντα κοντά τους  «Με πολύ αγάπη και αληθινό ενδιαφέρον ετοιμάσαμε αυτό το γεύμα σήμερα μαζί με όλους εσάς. Τούτες τις μέρες έχουμε όλοι ανάγκη να βρεθούμε  κοντά ο ένας στον άλλον. Να μοιράσουμε το ενδιαφέρον μας, την αγάπη μας.

Όλοι έχουμε  ανάγκη από ενδιαφέρον και αγάπη και εμείς θέλουμε να κανείς να μην αισθάνεται μόνος . Είμαι  πραγματικά πολύ ευτυχισμένος που θα γευματίσουμε όλοι μαζί, πέραν από τυπικότητες και επισημότητες Για μένα τούτο το γεύμα  εδώ μαζί σας είναι ικανό  να με χορτάσει για πάντα . Γιατί όταν η ψυχή χορταίνει τότε δεν πείνας» κατέληξε ο δήμαρχος Μεσολογγίου.

Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν  αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου, προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα ενώ στα μέλη του Κ.Α.Π.Η.  δόθηκε η δυνατότητα να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους στο πρόσωπο του δημάρχου, προσφέροντας στον Κώστα Λύρο  ένα καλάθι με χειροποίητα γλυκά. Η εκδήλωση έκλεισε με χορό, συνοδεία ζωντανής μουσικής,  με πολλά χαμόγελα και ευχές για το νέο χρόνο!

γεύμα αγάπης Μεσολόγγι

Εικόνες και από το γλέντι που ακολούθησε:

\

 

Χανιώτης αθλητής έσωσε γυναίκα που πνιγόταν ενώ έτρωγε – Στιγμές αγωνίας σε κατάστημα της πόλης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ