Ζενεβιέβ Μαζαρί για My Style Rocks: “Όταν δεν μου αρέσει κάτι, φαίνεται στη μούρη μου”

Ο Αλέξανδρος Ρούτα συνάντησε την Ζενεβιέβ Μαζαρί για το I love Σου Κου  και μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί και το δοκιμαστικό που…

mazari1603

Ο Αλέξανδρος Ρούτα συνάντησε την Ζενεβιέβ Μαζαρί για το I love Σου Κου  και μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί και το δοκιμαστικό που είχε κάνει για το My Style Rocks.

«Έχω κάνει δοκιμαστικό σε άλλο κανάλι, αλλά δεν ήταν επειδή ήταν άλλο κανάλι. Δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου. Αν δεν έχει να κάνει με concept φωτογράφισης, δεν με νοιάζει τι φοράς. Θα ήμουν πολύ μονότονη. Όταν δεν μου αρέσει κάτι, φαίνεται στη μούρη μου. Δεν μπορώ να υποκριθώ. Δεν με ενδιαφέρει που πας και τι φοράς. Αν δεν έχεις έναν Σκουλό να σε φωτογραφήσει, ένα concept, δεν με ενδιαφέρει. Πρέπει να μπορείς να δεις τον εαυτό σου και το σχόλιό σου» δήλωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Τι ανέφερε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά; «Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη λατρεύω. Το σχόλιό της είναι to the point, είναι ένα νέο κορίτσι, διαβάζει από μόδα και είναι ευγενικός άνθρωπος. Είναι άδικη η σύγκριση με τον οποιονδήποτε. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετική προσωπικότητα».

Πηγή: zappit.gr