ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΖάκυνθος: Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας του 9χρονου: “Του έδωσα έδωσα ένα φιλί… Μου έμεινε στα χέρια”

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας του 9χρονου: “Του έδωσα έδωσα ένα φιλί… Μου έμεινε στα χέρια”

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας του 9χρονου: “Του έδωσα έδωσα ένα φιλί… Μου έμεινε στα χέρια”

Ανάστατη η Ζάκυνθος από το τραγικό τέλος του 9χρονου από ηλεκτροπληξία. Για τις τελευταίες στιγμές του άτυχου παιδιού, μίλησε ο πατέρας του που το είδε να ξεψυχά στα χέρια του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (21-08-2021) στο Τσιλιβί Ζακύνθου. Το 9χρονο παιδάκι έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ξενοδοχείου. Όμως, μία από αυτές φαίνεται πως είχε διαρροή ρεύματος, με αποτέλεσμα το παιδί να πάθει ηλεκτροπληξία.

«Ήταν δράμα μεγάλο. Πήγε το παιδί να παίξει, μας έφυγε το παιδί για πέντε λεπτά… Έπαιζε συχνά εκεί με άλλα παιδιά», είπε στο MEGA ο κ. Γιάννης, ο πατέρας του 9χρονου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο MEGA ο πατέρας, είχε γίνει σύσταση για τη διαρροή ρεύματος στους ιδιοκτήτες στο παρελθόν. «Ήταν τα καλώδια ανοιχτά και το παιδί έπαιζε με τα άλλα παιδιά, πήγε να κρυφτεί εκεί, ακούμπησε το σώμα του εκεί, και πάει. Ο γείτονας που μένει απέναντι του το είχε πει του ιδιοκτήτη, αλλά δεν είχαν δώσει σημασία. Εγώ δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, αργότερα το έμαθα. Δεν θα άφηνα να παίζει το παιδί μου εκεί. Τους έχουμε γείτονες και δεν ήρθαν να πουν συλλυπητήρια» σημειώνει.

Ο πατέρας έφτασε στα πρώτα λεπτά και ο 9χρονος «έσβησε» στα χέρια του. «Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί. Το παιδί μου έμεινε στα χέρια», δήλωσε ο. Γιάννης. «Εγώ εύχομαι να μην τύχει σε κανένα γονιό αυτό», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας Πλάνου-Τσιλιβή, Διονύση Γιακουμέλο, έχουν συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο ηλεκτρολόγος και ο ψυκτικός.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Πηγή: newsit.gr με πληροφορίες από MEGA

Πηγή φωτογραφίας: Video grab / ionian channel

Θέρμο: 4 προσλήψεις για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr