Αγρίνιο: Θλίψη στο ΕΚΑΒ για το θάνατο του Γιώργου Ζαφείρη

Θλίψη στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο ΕΚΑΒ για το θάνατο του Γιώργου Ζαφείρη. Ο 55χρονος κατάγονταν από τον Αετό Ξηρομέρου

penthos-zafeirhs-ekav

Θλίψη στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο ΕΚΑΒ για το θάνατο του Γιώργου Ζαφείρη. Ο 55χρονος κατάγονταν από τον Αετό Ξηρομέρου

Έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν στην Αθήνα όπου επισκέφθηκε την οικογένειά του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους οικείους του αλλά και στην κοινωνία του Αγρινίου

Ο πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ, Πάνος Τρυφιάτης σε ανάρτησή του αναφέρει πως μοιράζονταν τις χαρούμενες και δύσκολες στιγμές, ήταν καλό παράδειγμα μαχητής στη ζωή ενώ είχε δοκιμαστεί αρκετά από τα παιδικά του χρόνια

Αναλυτικά όσα έγραψε ο κ. Τρυφιάτης:

«Έφυγε σήμερα, εντελώς αδόκητα, από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος, αγαπημένος φίλος και αδερφός, ο Γιώργος Ζαφείρης από τον Αετό.

Ο Γιώργος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος με γνήσια λεβεντιά και καλοσυνάτη παρουσία. Ένα παλληκάρι σύμβολο κοινωνικής αλληλεγγύης.

Υπήρξε αποκούμπι για πολλούς ανθρώπους και ιδιαίτερα για ανήμπορους και δύσκολα εξυπηρετούμενους. Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Είναι από τους ανθρώπους που δύσκολα αναπληρώνει η ζωή. Υπήρξε από αυτούς που έχει ανάγκη η κοινωνία μας, με ιδανικά και αξίες και καθημερινή αγωνία για την τύχη των συνανθρώπων μας.

Ήταν άνθρωπος της προσφοράς. Είναι λυπηρό να φεύγουν από την ζωή άνθρωποι που δεν χορταίνουν να προσφέρουν.

Τον Γιώργο τον αντάμωνες πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Μοιράζονταν με τους ανθρώπους εξίσου τις χαρούμενες και δύσκολες στιγμές. Είχε πάντα ένα καλό λόγο για όλους. Ήταν ένα καλό παράδειγμα ανθρώπου. Ήταν μαχητής στη ζωή με δοκιμασίες από τα παιδικά του χρόνια. Πάλεψε και κατάφερε πολλά. Προσωπικά θα μου στοιχίσει η απώλεια του αγαπημένου μου φίλου. Συμπορευτήκαμε επί πολλά χρόνια, με δυνατή φιλία και ζήσαμε τα καλά και τα κακά της ζωής με κοινή ευαισθησία.

Θα μου λείψει ο Φίλος ΓΙΩΡΓΟΣ.

Θα λείψει σε όλους μας. Θα λείψει και από το αγαπημένο του χωριό. Τον Αετό.

Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη στην οικογένεια του.

Να είναι υπερήφανοι για τον Γιώργο, η μητέρα του, η σύζυγος του, ο αγαπημένος γιος του και οι οικογένειες των αδελφών του.

Γιώργο, εκεί που πας σου εύχομαι να συναντήσεις τον κόσμο που ονειρευόσουν και να ενταχθείς σε όποιο Τάγμα Αγγέλων έχεις επιλέξει.

Θα σε θυμόμαστε πάντα.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ»

«Reginae»: “Το μάθημα μουσικής στα δημοτικά σχολεία βοηθά στη σωματική ανάπτυξη των μαθητών”