ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΖάχος Χατζηφωτίου: «Ήμουν δύο χρόνια με τη Μιμή Ντενίση. Ωραίος τύπος… περιβόλι!»

Ζάχος Χατζηφωτίου: «Ήμουν δύο χρόνια με τη Μιμή Ντενίση. Ωραίος τύπος… περιβόλι!»

Ζάχος Χατζηφωτίου: «Ήμουν δύο χρόνια με τη Μιμή Ντενίση. Ωραίος τύπος… περιβόλι!»

Ο 97χρονος δημοσιογράφος-συγγραφέας αποκάλυψε πώς η Τζένη Καρέζη  τον χώρισε από την προηγούμενη πριγκίπισσα σύζυγό του

Στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη μίλησε ο Ζάχος Χατζηφωτίου, ο οποίος για μία ακόμη φόρα αποκάλυψε απολαυστικές λεπτομέρειες από τη θυελλώδη προσωπική του ζωή.

«Αρθρογραφούσα στην ‘’Εστία’’ από τότε που παντρεύτηκα την κόρη του Κύρου, τη Δανάη, και έχω ένα παιδί, τη Μανίτα. Έχω πέντε δισέγγονα. Οι γάμοι μου κρατούσαν από 2-3 χρόνια. Όταν χωρίζαμε ανταλλάσσαμε δώρα, κάναμε πάρτι μαζί με τη γυναίκα μου» περιέγραψε ο ίδιος.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου που έχει κάνει πέντε γάμους, θυμήθηκε πώς η μετέπειτα τέταρτη σύζυγός του Τζένη Καρέζη τον χώρισε από την προηγούμενη που ήταν Γαλλίδα: «Η Τζένη Καρέζη με χώρισε από την πριγκίπισσα, την Ιρέν. Λύσσαξε… Έπαιρνε κάθε Δευτέρα το αεροπλάνο που δεν είχε θέατρο και ερχόταν σε μένα για μια νύχτα για να το μάθει η πριγκίπισσα. (…) Το πρόσωπο της Τζένης ήταν πιο όμορφο από της Αλίκης», ενώ αποκάλυψε: . «Ήμουν δύο χρόνια με τη Μιμή Ντενίση. Βέβαια, ωραίος τύπος… περιβόλι!».

Όσο για την ευχή ‘’να τα εκατοστίσετε’’εξήγησε με το γνωστό του χιούμορ ότι δεν τη θέλει: «Μη μου λέτε να τα εκατοστίσω. Δύο χρόνια μου δίνετε μόνο;».

protothema.gr

Άγριες Μέλισσες: Δες φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια! H Λενιώ μετά την απόδραση – Με τον Λάμπρο στο νοσοκομείο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr