ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΥπουργείο Παιδείας για το άνοιγμα των σχολείων: Ο προγραμματισμός ισχύει ως έχει

Υπουργείο Παιδείας για το άνοιγμα των σχολείων: Ο προγραμματισμός ισχύει ως έχει

Υπουργείο Παιδείας για το άνοιγμα των σχολείων: Ο προγραμματισμός ισχύει ως έχει

Τα σχολεία ανοίγουν… αύριο (08.01.2021) και ο προγραμματισμός για την επιστροφή των μαθητών δημοτικών και νηπιαγωγείων συνεχίζεται κανονικά. Αυτό διαμηνύουν, πηγές του υπουργείου Παιδείας για τα σχολεία.

Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Παιδείας έρχονται λίγη ώρα αφού η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ότι το αν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα (11.01.2021) θα το αποφασίσει η Επιτροπή των ειδικών με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία. Το ίδιο δήλωσε, επίσης στον ΣΚΑΙ αλλά στην τηλεόραση, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Από το υπουργείο Παιδείας ανέφεραν ότι ο προγραμματισμός για το άνοιγμα των σχολείων, συνεχίζεται κανονικά. Αύριο Παρασκευή (08.01.2021) οι μαθητές επιστρέφουν στο σχολείο, αλλά διαδικτυακά μέσω τηλεκπαίδευσης.

Από εκεί και πέρα, σημειώνουν, ο προγραμματισμός του υπουργείου για να επιστρέψουν οι μαθητές από Δευτέρα στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, συνεχίζεται ως έχει από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου.

Πηγή:newsit.gr
Φωτογραφία:ert.gr

Ο ΕΟΔΥ ανοίγει ειδική πλατφόρμα για δειγματοληπτικά τεστ κοροναϊού σε εκπαιδευτικούς

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr