ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΥπόθεση Πισπιρίγκου: Άνοιξαν το σπίτι οι δικηγόροι της σπιτονοικοκυράς, τα άφησαν όλα ανοικτά και έφυγαν

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Άνοιξαν το σπίτι οι δικηγόροι της σπιτονοικοκυράς, τα άφησαν όλα ανοικτά και έφυγαν

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Άνοιξαν το σπίτι οι δικηγόροι της σπιτονοικοκυράς, τα άφησαν όλα ανοικτά και έφυγαν

Απίστευτο αυτό που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με το thebest.gr, πριν ακόμα να εκδοθεί η απόφαση επί των ασφαλιστικών μέτρων που συζητούνταν σήμερα οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, μπήκαν μέσα στο σπίτι και τράβηξαν και βίντεο!

Ισχυρίστηκαν ότι τα βρήκαν την πόρτα ανοικτή αλλά οι γείτονες λένε ότι προσήλθαν με κλειδαρά και ότι ήταν απλά σπασμένο το τζάμι της κεντρικής εισόδου και παραβιασμένη η μια εσωτερική πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου όπως ισχυρίστηκαν βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα του εκεί διαμερίσματιος και στη συνέχεια αποχώρησαν, αφήνοντας το σπίτι ορθάνοιχτο, όπως λένε ότι το βρήκαν. Έτσι ορθάνοιχτο το βρήκε πριν λίγο το thebest.gr όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες και το βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα συζητήθηκαν στο Ειρηνοδικείο Πατρών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα ζητώντας να τους παραδοθούν τα κλειδιά. Η απόφαση αναμενόταν τη Δευτέρα.

Νωρίτερα ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της οικογένειας ανήρτησε βίντεο στο μπλογκ του (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) όπου δείχνει πώς μπήκαν οι δικηγόροι στο σπίτι. Στο βίντεο ακούγεται πεντακάθαρα ότι προσήλθαν με κλειδαρά.

Επιμελητήριο Αιτωλοκαρνανίας: Σεμινάριο φωτογράφισης σε studio

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ