ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΥπόθεση Παναιτωλικού: Το πάρτι της παραπληροφόρησης τελειώνει…

Υπόθεση Παναιτωλικού: Το πάρτι της παραπληροφόρησης τελειώνει…

Υπόθεση Παναιτωλικού: Το πάρτι της παραπληροφόρησης τελειώνει…

Το πάρτι της παραπληροφόρησης τελειώνει τιτλοφορείται κείμενο σχετικά με τη σημερινή (30.05.22) εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον Παναιτωλικό.

Περισσότερο από δύο μήνες τώρα κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι ο Παναιτωλικός «στήνει» αγώνες. Με διαρροές που αξιοποιούν κατά το δοκούν συγκεκριμένοι τύποι και δημιουργούν κλίμα. Διαρροές που προβληματίζουν γιατί δεν μπορεί να προέρχονται παρά μόνο από την ίδια την Επιτροπή Δεοντολογίας!

Και αν μια Επιτροπή τακτικών δικαστών δίνει απόρρητα στοιχεία -αν μη τι άλλο- χάνει την αξιοπιστία της. Πώς μπορεί να δικάσει αμερόληπτα; Συγκεκριμένοι άνθρωποι που έχουν σχέση με τον Απόλλωνα έβγαλαν (αλλοιωμένα) στοιχεία πριν η υπόθεση μπει σε διερεύνηση. Ακόμα και τις τελευταίες ώρες οι διαρροές συνεχίζονται.

Χθες εφημερίδα είχε ολοσέλιδη ανάλυση του περιεχομένου του πορίσματος! Στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη της Επιτροπής και οι δικηγόροι του Παναιτωλικού και του πρώην γενικού αρχηγού! Κανένας άλλος.

Επειδή κανένας μα κανένας δεν θα πιστέψει ότι οι δύο τελευταίοι θα διέρρεαν απόρρητα στοιχεία που είναι επιβαρυντικά (έτσι τουλάχιστον εμφανίζονται), ποιος μένει να έκανε τη διαρροή; Κάποιος από την Επιτροπή ή υπάλληλος της ΕΠΟ που ελέγχεται από την Επιτροπή. Και για να το κάνει πρέπει να υπάρχει λόγος.

Το απόγευμα κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του. Στην εκδίκαση της υπόθεσης θα φανούν όσα οι έχοντες συμφέρον να κρύψουν, δεν εμφάνισαν ακόμα. Θα αποκαλυφθούν πολλά και θα είναι μεγάλος ο θόρυβος από την κατάρρευση της σκευωρίας που πήγαν να στήσουν. Το πάρτι του παρασκηνίου και της παραπληροφόρησης τελειώνει…

Πηγή: agrinio-sports.gr

Αγρίνιο: Ψυχοκοινωνικές δράσεις από το 7ο Γυμνάσιο και το “Χαμόγελο του Παιδιού”

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ