ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠαιδειαΥποψήφιος για το ΚΥΣΠΕ με τη ΔΑΚΕ ο εκπαιδευτικός Αναστάσιος Σκαρμούτσος

Υποψήφιος για το ΚΥΣΠΕ με τη ΔΑΚΕ ο εκπαιδευτικός Αναστάσιος Σκαρμούτσος

Υποψήφιος για το ΚΥΣΠΕ με τη ΔΑΚΕ ο εκπαιδευτικός Αναστάσιος Σκαρμούτσος

Τη στήριξη των συναδέλφων του προκειμένου να εκλεγεί στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ)  διεκδικεί από την Αιτωλοακαρνανία ο Αναστάσιος Σκαρμούτσος.

Στο κάλεσμα που απευθύνει υπογραμμίζει την προηγούμενη εμπειρία του στα υπηρεσιακά συμβούλια και δεσμεύεται ότι θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα όλων των εκπαιδευτικών.

Τι αναφέρει ο Αναστάσιος Σκαρμούτσος απευθυνόμενος στους συναδέλφους του:

“Συναδέλφισσες/οι, ενόψει των εκλογών που θα γίνουν στις 5 Νοεμβρίου 2022 (ηλεκτρονικά) για την ανάδειξη Αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για το ΚΥΣΠΕ με την ΔΑΚΕ Π.Ε. Κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας μου στα υπηρεσιακά συμβούλια προσπάθησα, με όλες μου τις δυνάμεις, να ανταποκριθώ στα θέματα της αρμοδιότητάς μου με γνώμονα το δίκαιο και την  αξιοκρατία (μεταθέσεις, αποσπάσεις, επιλογή στελεχών, πειθαρχικά, διοικητικά και γραφειοκρατικά θέματα).

Με σύμμαχο την εμπειρία μου και αρωγό την εμπιστοσύνη σας δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος στο ρόλο και την αποστολή μου, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των συναδέλφων εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πανελλαδικά, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης.

Η εκπροσώπηση των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια πρέπει να δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, ίσης και ακριβοδίκαιης μεταχείρισης των αιτημάτων των συναδέλφων, χωρίς διακρίσεις.

Οι αιρετοί οφείλουν να διεκδικούν με αποφασιστικότητα, συνέπεια και ευαισθησία περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα κάθε συναδέλφου.

Για το λόγο αυτό θα χαρώ να με τιμήσετε καθώς κατεβαίνω υποψήφιος για το ΚΥΣΠΕ με τη ΔΑΚΕ Π.Ε και μπορείτε πανελλαδικά να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου!!!

Πάντα δίπλα σας!!!”.

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο – Ο κ. Ιερόθεος θα χοροστατήσει στον Εσπερινό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ