«Υποψήφιος πρόεδρος της Super League o Πουρσανίδης»

Ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη -σε περίπτωση που γίνει δεκτή η πρόταση μομφής εναντίον του- για τη θέση του προέδρου της Super League είναι…

cf80cebfcf85cf81cf83ceb1cebdceb9ceb4ceb7cf82

Ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη -σε περίπτωση που γίνει δεκτή η πρόταση μομφής εναντίον του- για τη θέση του προέδρου της Super League είναι ο Σάββας Πουρσανίδης.

Η πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη εξετάζεται απόψε (12/12) στο Δ.Σ. της Λίγκας, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όπως έγινε γνωστό, σε περίπτωση που αποφασιστεί η “απομάκρυνση” του νυν προέδρου της Super League, βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης είναι ο Σάββας Πουρσανίδης. Ο 51χρονος Γενικός Διευθυντής του ΟΦΗ διατηρεί το συγκεκριμένο πόστο στους Κρητικούς για πέντε χρόνια, ενώ, ως ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ηρακλή και Χαϊδάρι. Σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 36 ετών, έχοντας εκπροσωπήσει 33 φορές την Εθνική Ελλάδος.

Ξεκίνησε στη συνέχεια να εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στον Ηρακλή, όπου βρισκόταν και όταν αποσύρθηκε, στον οποίο έμεινε για ένα χρόνο. Επόμενη δουλειά του ήταν στον Αργοναύτη Νέας Κίου (2016-2017), με τον ίδιο ρόλο. Μετά από ένα χρόνο “διάλειμμα” εντάχθηκε στο δυναμικό του ΟΦΗ, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα έχοντας ρόλο Γενικού Διευθυντή.