ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου ο Ευάγγελος Σκούρας – Οι πρώτοι 20 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου ο Ευάγγελος Σκούρας – Οι πρώτοι 20 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου ο Ευάγγελος Σκούρας – Οι πρώτοι 20 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Θέρμου ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Σκούρας, του οποίου ο συνδυασμός  λέγεται «Αιτωλών Πολιτεία – Με νέο όραμα και συλλογικότητα”

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Συνδημότη. Πολίτη του ευλογημένου τόπου της Αιτωλίας. Είμαστε εδώ! Ήμασταν πάντα εδώ, απλά τώρα πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να δηλώσουμε παρόντες κάνοντας ένα βήμα μπροστά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία του συνδυασμού «Αιτωλών Πολιτεία» που θα συμμετάσχει στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Η Αιτωλών Πολιτεία «γεννήθηκε» μέσα από τις καθημερινές μας κουβέντες και τις ανησυχίες για το τι επιφυλάσσει το αύριο για τον τόπο μας. Δεν το νομίζουμε απλά, είμαστε βέβαιοι πως υπάρχει τρόπος να έρθουν καλύτερες μέρες για τον Δήμο Θέρμου και σας προσκαλούμε να περπατήσουμε μαζί προς αυτές. Καταλαβαίνουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά αλλά για κάθε πρόβλημα, όσο μεγάλο κι αν είναι, υπάρχει λύση. Είμαστε μια παρέα, που διαρκώς μεγαλώνει, με όραμα. Ένα όραμα που τους χωράει όλους. Από τη μεγαλύτερη ως και τη μικρότερη από τις 23 τοπικές Κοινότητες του Δήμου, εκεί όπου βρίσκονται οι ρίζες όλων μας. Χωράει και θέλει τον ενθουσιασμό των μικρότερων αλλά παράλληλα έχει ανάγκη και την εμπειρία των μεγαλύτερων.

Στην Αιτωλών Πολιτεία δεν κάνουμε διακρίσεις. Τους θέλουμε όλους. Σας θέλουμε όλους. Γιατί χωρίς εσάς δεν γίνεται τίποτα. Κανείς δεν κερδίζει μόνος του. Την ιστορία τη γράφουν οι παρέες, η συλλογικότητα. Εξάλλου δεν ήρθαμε να χωρίσουμε αλλά να ενώσουμε όσους πιστεύουν και ονειρεύονται σε καλύτερες μέρες για το Θέρμο και τα χωριά του. Αφήνουμε το χθες πίσω, τραβάμε μια γραμμή και κοιτάμε μόνο μπροστά για να βελτιώσουμε μαζί τα πολλά μικρά της καθημερινότητας. Κι αυτά μαζεμένα θα δημιουργήσουν κάτι μεγάλο για το Δήμο μας. Η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά θέλουμε να την αναλάβουμε και μαζί μ’ αυτή και την υποχρέωση να κάνουμε πράξη όσα υποσχεθούμε.

Ευάγγελος Σκούρας – Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Θέρμου

Για τους πρώτους 20 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους οι κ. Σκούρας έγραψε: 

Πολίτες της Αιτωλίας. Ως «Αιτωλών Πολιτεία» ανακοινώνουμε με ενθουσιασμό και περηφάνια τους πρώτους 20 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου για το Δήμο Θέρμου. Είναι μόνο οι πρώτοι μιας πολυσυλλεκτικής, υπερκομματικής και δίχως ταμπέλες ομάδας από ανθρώπους κάθε ηλικίας και επαγγελματικής δραστηριότητας. Στους πρώτους 20 αλλά και σ’ εκείνους που θ’ ακολουθήσουν θα «καθρεφτίζεται» κάθε γειτονιά, κάθε μικρή ή μεγαλύτερη κοινότητα του Δήμου μας. Κάθε μέλος του συνδυασμού είναι μοναδικό και έχει τη δική του φωνή αλλά ταυτόχρονα αποτελεί μέλος της ομάδας όπου μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και όραμα, ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Θέρμου. Καλή επιτυχία σε όλους!

Συνδημότισσες και συνδημότες. Ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Αιτωλών Πολιτεία» καλωσορίζω προσωπικά έναν προς έναν τους 20 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα. Όπως είχα αναφέρει πρόσφατα, η «Αιτωλών Πολιτεία» δεν κάνει διακρίσεις, τους χωράει και τους θέλει όλους. Έχει ανάγκη τον ενθουσιασμό των νεότερων αλλά και την εμπειρία των μεγαλύτερων. Πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και τους επόμενους υποψηφίους και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στις επικείμενες εκλογές.

 

Δεν πίστευε στα μάτια του νεαρός Λαρισαίος – Του ήρθε κλήση 60.000 ευρώ (φωτο)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ