ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔεν τρέχουν όλοι οι υποψήφιοι, μόνο οι…κομάντος!

Δεν τρέχουν όλοι οι υποψήφιοι, μόνο οι…κομάντος!

Δεν τρέχουν όλοι οι υποψήφιοι, μόνο οι…κομάντος!

Δεν τρέχουν όλοι οι υποψήφιοι, μόνο οι…κομάντος! Μέχρι τώρα το θέμα για τους συνδυασμούς που κατεβαίνουν για τη Δημαρχία στο Αγρίνιο ήταν αν θα μαζέψει ο καθένας και πόσους υποψηφίους.

Άλλος 250 ήδη, άλλος θεωρείται βέβαιο ότι θα φτάσει στον ανώτερο αριθμό, άλλος ανακοινώνει και “τοπικούς” κι άλλος όχι.

Όλο αυτό έχει ημερομηνία λήξης, μέχρι τις 31 Αυγούστου, μετά το “τρέξιμο” θα είναι αποκλειστικά για ψήφο, όχι για να πειστούν… συναγωνιστές.

Με το που θα κατατεθούν οι ολοκληρωμένοι συνδυασμοί(πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 που έχουν ήδη δηλωθεί) και λίγο πριν αρχίσουν τα προγράμματα και τα… οράματα, σίγουρα θα έχουμε και τα πρώτα γκάλοπ που θα διενεργηθούν στο Δήμο Αγρινίου, πιθανότατα μαζί με ερωτηματολόγιο και για την Περιφέρεια.

Όλα αυτά όμως είναι για το μέλλον, μένει να τα δούμε. Τώρα έχει τον λεγόμενο “αγώνα” που περιλαμβάνει πολλές “γύρες” στα στέκια της πόλης και των δημοτικών ενοτήτων και-κυρίως- τηλέφωνο. Πολύ τηλέφωνο.

Συν το “μασάζ” στους νέους υποψηφίους που νιώθουν ανασφάλεια για το ποιος θα τους “στηρίξει”, συν το ίδιο για τους παλιούς που φοβούνται ότι μπορεί να χάσουν καμιά ψήφο.

Κι όλα αυτά προσπαθώντας να κρατηθεί και η εκάστοτε “παράταξη” ενιαία χωρίς τσακωμούς!

Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι για όλα τα παραπάνω δεν τρέχουν όλοι. Τελικά καταλήγουν 5-6 από κάθε συνδυασμό να τραβάνε το κουπί και να προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για τους πάντες! Και υπάρχουν παράπονα και… νευράκια γι’ αυτό.

Μέχρι να κλατάρουν οι…κομάντος ή να ξεφύγει κανένα περιστατικό από εκείνα που τώρα κρατιούνται “με τα δόντια”, λόγω εποχής.

Εφημερίδα Συνείδηση

Εκτάκτως σε νοσοκομείο του Βόλου 5χρονος και 3χρονος από τη Σκιάθο και τη Σκόπελο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ