ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΥπογραφή μελέτης αντιμετώπισης επικίνδυνων πρανών της επαρχιακής οδού Σχοίνος – Σιτόμενα – Σκουτερά

Υπογραφή μελέτης αντιμετώπισης επικίνδυνων πρανών της επαρχιακής οδού Σχοίνος – Σιτόμενα – Σκουτερά

Υπογραφή μελέτης αντιμετώπισης επικίνδυνων πρανών της επαρχιακής οδού Σχοίνος – Σιτόμενα – Σκουτερά

Στην άμεση αντιμετώπιση των επικίνδυνων πρανών στο 12ο χλμ της Επαρχιακής οδού 14 (Σχοίνος – Σιτόμενα – Σκουτερά) στοχεύει η μελέτη που υπέγραψε σήμερα, Τρίτη 2 Αυγούστου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης, με τους εκπροσώπους των αναδόχων εταιρειών.

Η μελέτη, προϋπολογισμού 33.247,24 ευρώ, αφορά σε τοπογραφικές, γεωτεχνικές και γεωλογικές μελέτες οι οποίες θα καταδείξουν με ακρίβεια την έκταση του προβλήματος και θα υποδείξουν τον πλέον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης.

«Κάθε πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σταθερά βήματα έτσι ώστε να καταλήγουμε στις καλύτερες δυνατές λύσεις. Οι μελέτες αποτελούν το πρώτο βήμα για να μπορέσουμε στη συνέχεια να αναζητήσουμε τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία με σκοπό την οριστική λύση. Εργαζόμαστε μεθοδικά με τις υπηρεσίες προσπαθώντας κάθε φορά να είμαστε αποτελεσματικοί και να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των συμπατριωτών μας» δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης.

Παρών στην υπογραφή της σύμβασης ήταν και ο Προϊστάμενος Τεχνικών Έργων ΠΔΕ, Χρήστος Καραγιάννης.

Επισκέψεις του Σεβασμιώτατου Τοποτηρητού στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ