ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΥπό την Αιγίδα της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πραγματοποιήθηκε το 19ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων (ΦΩΤΟ)

Υπό την Αιγίδα της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πραγματοποιήθηκε το 19ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων (ΦΩΤΟ)

Υπό την Αιγίδα της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πραγματοποιήθηκε το 19ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων (ΦΩΤΟ)

Το «παρών» των Μελών της με ομιλίες και βραβεύσεις

Yπό την Αιγίδα της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»και με ομιλίες Μελών της πραγματοποιήθηκε το19ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων στο Συνεδριακό Κέντρο «ΔΑΪΣ», που εστίασε στις νέες οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εγχώρια επιχειρηματικότητα και στις προσδοκίες της χώρας.

Ειδικότερα, στο 19ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων,στην επιτυχημένη διεξαγωγή του οποίου συνέβαλε και η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ,έλαβαν μέρος σημαντικές προσωπικότητες των σύγχρονων επιχειρήσεων και διακεκριμένοι επιστήμονες. ΗΠόπη Σκαγιά, Μέλος του ΔΣ της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣκαι Διευθύντρια Μάρκετινγκ της SKAG, πραγματοποίησε την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου με θέμα «Την ηθική νοημοσύνη και τη σημασία της για μια ευτυχισμένη επαγγελματική και προσωπική ζωή». Παράλληλα,και ο Μιχάλης Τσαούτος, Αντιπρόεδρος του ΔΣ της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και Γενικός Διευθυντής της ΕΨΑσυμμετείχε ως ομιλητής στην ενότητα «Το Μέλλον & Η εκπαίδευση των Managers» εστιάζοντας στο ρόλο τωνmanagersστη στήριξη και ανάπτυξη των ελληνικών προϊόντων,αλλά και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες στον τομέα των εξαγωγών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πλαίσιο του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν και τα βραβεία BestLaunchingEurope 2019, στα οποία ξεχώρισαν Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ χάρη στα πρωτότυπα προϊόντα τους. Συγκεκριμένα, η AGRINO βραβεύτηκε για τις ΡΙΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΑΓΚΡΙΝΟ – HEALTH WAFERS, η ΕΨΑ για το LightDrops, το πρώτο ελληνικό υγρό γλυκαντικό από το φυτό στέβια, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΒΕ για το λανσάρισμα των ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα λεμόνι & ΖΑΓΟΡΙSparkling με φυσικό άρωμα πράσινο μήλοενώ η ΜΕΒΓΑΛ διακρίθηκε για το ΚΕΦΙΡ LACTOSE FREE ΡΟΔΑΚΙΝΟ.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ΆγιςΠιστιόλας, έκλεισε τις αξιόλογες ομιλίες του Συνεδρίουδίνοντας έμφαση στους πυλώνες δράσεις και στα αυστηράκριτήριαένταξης στην Κοινότητα. Σκοπός της Πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη του συγχρόνουεπιχειρηματικού και παραγωγικούπολιτισμού της χώρας καθώς και ηπληροφόρηση της ελληνικήςκοινωνίας,για το πλεόνασμαπροστιθέμενηςαξίας που προσεφέρουν οι Eλληνικής ιδιοκτησίας επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο ΆγιςΠιστιόλας.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι 62 εταιρείες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captains, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, CamperGaz, Μανδρέκας, CretanMill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany, Αφοί Χαΐτογλου, TottisPack, Regina, DraculiCoffee, ΑποστακτήριαΚαλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Καρακάνας Παναγιώτης, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, Μέλι Attiki, Οικογένεια Στεργίου

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:

Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.

Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους όπως τα τρόφιμα και ο τουρισμός.

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/

Ν. Φαρμάκης: «Να αποκτήσουμε και κουλτούρα πρόληψης, όχι μόνο αντιμετώπισης των φυσικών φαινομένων και των επιπτώσεών τους» (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr