ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑν δεν υπήρχε ο Κασσελάκης θα τον είχαν εφεύρει σχολιαστές και διασκεδαστές 

Αν δεν υπήρχε ο Κασσελάκης θα τον είχαν εφεύρει σχολιαστές και διασκεδαστές 

Αν δεν υπήρχε ο Κασσελάκης θα τον είχαν εφεύρει σχολιαστές και διασκεδαστές 

Φαντάσου πόσο μονότονη θα ήταν η πολιτική ζωή -ή μάλλον πόσο απελπιστικά…”μητσοτακική” -αν δεν υπήρχε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Χθες θεώρησε καλό να κρίνει τη φράση Μητσοτάκη στο BBC, κατόπιν σχετικής ερώτησης, ότι «τα Γλυπτά θα φαίνονταν καλύτερα στο Μουσείο της Ακρόπολης».

Ανήρτησε και τον τίτλο της σχετικής είδησης ο Stefanos και σχολιάζει: “Δηλαδή αν τα γλυπτά του Παρθενώνα «θα φαίνονταν καλύτερα» στο Μουσείο της Περγάμου, να τα πάμε στο… Βερολίνο (μετά την ανακαίνιση);».

Και συνεχίζει: «Τι άστοχα επιχειρήματα είναι αυτά -στο BBC μάλιστα- για να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει; Φανταστείτε αν ο Αλέξης Τσίπρας ή εγώ είχαμε πει κάτι τέτοιο, τι θα γινόταν σήμερα στα ελληνικά ΜΜΕ. Για τον κ. Μητσοτάκη όμως, κάλυψη παντού».

Με άλλα λόγια, μια δήλωση που έκανε θετικό “γκελ” στον κόσμο, αλλά και στο ίδιο το BBC, δεν άρεσε στον Στέφανο (ή απλώς, ίσως, στον άνθρωπο που έχει την ευθύνη των σόσιαλ μίντια του αρχηγού) και είπε να την αποδομήσει με τον πιο χαζό τρόπο που χρησιμοποιούσαμε από μικροί. Το γνωστό “ζήλια-ψώρα” που δεν σήμαινε πολλά πράγματα απλά βοηθούσε να φωνάζεις πιο πολύ από το άλλο παιδάκι με το οποίο τσακωνόσουν!

Πραγματικά είναι μια μοναδική περίπτωση ο Κασσελάκης, αν δεν υπήρχε θα τον είχαν εφεύρει οι σχολιαστές και οι stand up κωμικοί.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Ούτε κάμερες θα μπουν, ούτε τα δικαστήρια θα γίνουν γρηγορότερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ