ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΥπεγράφη σύμβαση για παρεμβάσεις αστικής αναβάθμισης σε επιλεγμένα σημεία του Θέρμου (ΦΩΤΟ)

Υπεγράφη σύμβαση για παρεμβάσεις αστικής αναβάθμισης σε επιλεγμένα σημεία του Θέρμου (ΦΩΤΟ)

Υπεγράφη σύμβαση για παρεμβάσεις αστικής αναβάθμισης σε επιλεγμένα σημεία του Θέρμου (ΦΩΤΟ)

Υπογράφτηκε σήμερα 14 Νοεμβρίου 2018  από το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου ως εκπρόσωπο του Δήμου Αγρινίου, ο οποίος είναι «Φορέας Υλοποίησης» και τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα, ως εκπρόσωπο του δήμου Θέρμου, ο οποίος είναι «Κύριος του Έργου», Προγραμματική Σύμβαση  για την Πράξη «Παρεμβάσεις Αστικής Αναβάθμισης σε επιλεγμένα σημεία της Τοπικής Κοινότητας Θέρμου Δήμου Θέρμου», προϋπολογισμού του έργου 590.000 ευρώ.

Η πρόταση του δήμου Θέρμου εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα» του  Άξονα Προτεραιότητας 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος  – Μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο Περιβάλλον», με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα μετά από εισήγηση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π .

Πρόκειται  για ένα ακόμη έργο που σηματοδοτεί την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών του δήμου μας και πραγματοποιείται από κοινοτικούς πόρους.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες  μας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και στον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα, στο Δήμο Αγρινίου και στο Δήμαρχο κ. Γεώργιο Παπαναστασίου που μας στηρίζει με την Τεχνική του Υπηρεσία, στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος της ΠΔΕ και στην Προϊσταμένη κ. Άλκηστη Σταθοπούλου, στους μηχανικούς και το προσωπικό του δήμου Θέρμου και σε όσους  συμβάλουν για την περαιτέρω προώθηση του δημοτικού έργου.

papanastasiou-konstantaras

Η γιορτή του Αγίου Φιλίππου στη Γραμματικού (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ