ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΥπάρχει ένα μικρό έλλειμμα

Υπάρχει ένα μικρό έλλειμμα

Υπάρχει ένα μικρό έλλειμμα

Υποτίθεται ότι για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού «ακούμε τους ειδικούς». Έτσι έγινε για την εφαρμογή του lockdown, έτσι υποτίθεται πως γίνεται τώρα και με την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Η επίσπευση όμως του ανοίγματος της εστίασης κατά μία εβδομάδα προβληματίζει.Το σχέδιο που είχε η κυβέρνηση για να ανοίξει η εστίαση την 1η Ιουνίου, δεν το είχε διαμορφώσει μετά από πρόταση της Επιτροπής των ειδικών του Υπουργείου Υγείας; Τι άλλαξε τελικά και η εστίαση θα ανοίξει στις 25 Μαΐου; Θα πρέπει να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις επ’ αυτού, κάτι που όμως δεν έχει γίνει.

Δίνεται η εντύπωση – και μακάρι να διαψευστούμε- πως η οικονομική κρίση που δημιουργείται παίζει σημαντικότερο ρόλο πλέον και στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης…

Οι της εστίασης διεκδικούσαν τις τελευταίες τρεις περίπου εβδομάδες την επίσπευση της επανεκκίνησης και πλέον δίνεται η εντύπωσης πως όποια κοινωνική ομάδα πιέζει, η κυβέρνηση προσαρμόζεται και η Επιτροπή των ειδικών συναινεί αλλάζοντας τις αρχικές της αποφάσεις.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr